آیا تا به حال به این فکر کرده اید که “چرا نمیتونم از خواب بلند شم؟” در حالی که خوابآلودگی گاه به گاه در صبح طبیعی است، بهویژه اگر هفتهای پرمشغله داشتهاید یا کمی تا دیر وقت بیدار ماندهاید، علت سخت بیدار شدن مداوم گاهی میتواند نشانهای از یک مشکل سلامت روان باشد!
علاوه بر این، الگوهای خواب آشفته می تواند سلامت روان شما را بدتر کرده و بیماری های روانی موجود را تشدید کند.
از آنجایی که خواب آشفته می تواند نشانه ای از یک مشکل سلامت روان باشد یا به آن کمک کند، هرگز نباید ناتوانی مزمن در صبح از خواب بیدار شدن را نادیده بگیرید. راه حل هایی وجود دارد که می توانید پس از درک علت اصلی خواب آلودگی خود، از آنها استفاده کنید.
- چرا نمیتونم از خواب بلند شم؟
- بیماری های احتمالی
- تست خواب برای تشخیص اختلالات خواب در کلینیک سلامت مغز دانا
- دلایل سلامت روان که نمی توانید از خواب بیدار شوید
- درمان افسردگی در شیراز در کلینیک سلامت مغز دانا
- اولین قدم را به سوی زندگی بدون استرس بردارید
- ADHD و سخت بیدار شدن از خواب
- تاثیر خواب بر سلامت روان
- نکاتی برای زمانی که نمی توانید از خواب بیدار شوید
- درمان اختلالات خواب و سلامت روان در کلینیک سلامت مغز دانا
چرا نمیتونم از خواب بلند شم؟
آیا نمی دانید که چرا نمی توانید صبح ها از خواب بیدار شوید یا علت اصلی خواب آلودگی شما چیست؟ دلایل مختلفی می تواند وجود داشته باشد که چرا نمی توانید صبح ها از خواب بیدار شوید و برخی ممکن است نیاز به مراقبت های پزشکی فوری بیشتری نسبت به دیگران داشته باشند.
بیماری های احتمالی
اگر صبح از خواب بیدار شدن برایتان سخت است، مهم است که بیماری هایی مانند آپنه خواب، نارکولپسی و سندرم خستگی مزمن را در نظر بگیرید. اگر یکی از این شرایط برای شما تشخیص داده شده است، ناتوانی شما در بلند شدن از رختخواب ممکن است با تشخیص شما مرتبط باشد.
خواندن این مطلب را از دست ندهید: چطور تشخیص بدهم آیا من آپنه خواب دارم؟
در این مورد، پزشک ممکن است دارو یا برنامه درمانی دیگری را برای کمک به این مشکل خاص تجویز کند.
فلج خواب یکی دیگر از شرایطی است که می تواند توانایی شما را برای بیدار شدن خراب کند. این یک فلج موقت است که معمولاً هنگام بیدار شدن یا به خواب رفتن رخ می دهد، اما ممکن است در زمان های دیگر نیز رخ دهد. توهمات وحشتناک و احساس ترس گاهی با آن همراه است.
تست خواب برای تشخیص اختلالات خواب در کلینیک سلامت مغز دانا
اگر این مساله برایتان وجود آمده است که “چرا نمیتونم از خواب بلند شم”، می توانید یک تست خواب در منزل یا کلینیک انجام دهید. کلینیک سلامت مغز دانا، تست خواب را ارائه می دهد. تیم مجرب ما می تواند به شما کمک کند تا مشخص کنید که آیا به درمان بیشتری نیاز دارید یا خیر.
همین امروز با کلینیک سلامت مغز دانا تماس بگیرید تا تست خواب را برنامه ریزی کنید.
واحد سلامت خواب و اختلالات خواب انستیتو سلامت مغز دانا همزمان با واحد ارزیابی و تشخیص این مرکز در چارچوبی دانش بنیان و با همکاری و زیر نظر آزمایشگاه اختلالات رفتاری خواب دانشگاه علوم پزشکی شیراز، به منظور ارزیابی، تشخیص و مداخلات در زمینه اختلالات خواب به ارائه خدمات می پردازد.
زیر نظر متخصصین اختلالات خواب: دکتر محمد نامی – دکترای تخصصی مغز و شناخت، فلوشیپ اختلالات خواب. مدیر واحد اختلالات رفتاری خواب دانشگاه علوم پزشکی شیراز و بخش عصب شناختی آزمایشگاه اختلالات خواب بیمارستان نمازی. دانش آموخته و عضو کارگروه سلامت روان دانشکده پزشکی هاروارد.
دکتر ساره شریعتی – دکترای تخصصی اعصاب و روان (روانپزشکی) رتبه اول بورد تخصصی روانپزشکی و اختلالات خواب. با همکاری دکتر علی محمد کمالی – دکترای تخصصی علوم اعصاب و مدیر واحد مغز، شناخت و رفتار دانشکده علوم و فناوریهای نوین پزشکی دانشگاه علوم پزشکی شیراز.
علم و صداقت مهم است
ما هر خدمتی را که در زمینه اختلالات خواب ارائه می کنیم به دقت مورد بررسی قرار می دهیم، بنابراین می توانید مطمئن باشید که تصمیم شما برای دریافت خدمت در انستیتو سلامت مغز مورد تایید و زیر نظر متخصصین خبره اختلالات خواب می باشد.
چگونه به راحتی در کلینیک خواب در شیراز نوبت بگیرید
اگر به دنبال خواب شبانه بهتر و بیدار شدن سرحال در صبح هستید، بهتر است برای ارزیابی در کلینیک خواب وقت بگیرید. کلینیک خواب سلامت مغز دانا مراقبت های تخصصی و تشخیصی و همچنین برنامه های درمانی جامعی را ارائه می دهد که می تواند خواب بهتر و زندگی سالم را ارتقا دهد. در اینجا یک راهنمای گام به گام برای تعیین آسان قرار ملاقات آورده شده است:
1. در مورد کلینیک خواب تحقیق کنید – اولاً، مدتی را برای تحقیق آنلاین کلینیک های خواب اختصاص دهید. وب سایت را بخوانید و با خدمات آشنا شوید.
2. خواندن نظرات و توصیفات – هنگامی که تحقیقات خود را انجام دادید، وقت آن است که نظرات و توصیفات بیماران گذشته را بخوانید. این به شما ایده خوبی در مورد انتظارات از کلینیک می دهد.
3. تماس با کلینیک – مرحله بعدی تماس مستقیم با کلینیک و پرس و جو در مورد تعیین وقت است. حتماً در مورد هر دستورالعمل خاصی که باید دنبال کنید بپرسید.
4. دستورالعمل های زمان بندی ارائه شده توسط کلینیک را برای رزرو نوبت خود دنبال کنید.
از طریق لینک زیر همین حالا نوبت خود را رزرو کنید:
برای گرفتن نوبت با ما در تماس باشید:
آدرس: شیراز بلوار بعثت (حدفاصل چهارراه خلدبرین و فلکه سنگی) مجتمع پزشکی مریم طبقه پنجم – واحد 13 انستیتو سلامت مغز
ایمیل: [email protected]
اینستاگرام: danabrain.ir@
تلفن: 07136476172 – 09172030360 – 09173076279
اگر هیچ نوع اختلالی برای شما تشخیص داده نشده است و هنوز به نظر نمی رسد که بتوانید صبح راحت از خواب بیدار شوید، ممکن است علائم یک مشکل سلامت روان را تجربه کنید.
دلایل سلامت روان که نمی توانید از خواب بیدار شوید
اگر به نظر می رسد که هر چقدر هم که بخوابید نمی توانید بیدار شوید، ممکن است با یک اختلال روانی نیز مرتبط باشد. در زیر برخی از اختلالات سلامت روان که ممکن است بر توانایی شما برای بیدار شدن در صبح تأثیر بگذارد، آورده شده است.
افسردگی و سخت بیدار شدن از خواب
اگر در تلاش هستید که صبح از خواب بیدار شوید، این احتمال وجود دارد که با افسردگی زندگی کنید.
سایر علائم افسردگی عبارتند از:
- احساس غم و اندوه
- پوچی و ناامیدی در طول روز
- تغییر در اشتها یا الگوی خواب
اگر فکر می کنید ناتوانی شما در بیدار شدن ممکن است با افسردگی مرتبط باشد، صحبت با یک متخصص مهم است. درمانهای مؤثر، از جمله رواندرمانی، دارو، روش های جدید ابزار نوروتکنولوژی و تغییر در سبک زندگی میتوانند کمک کننده باشند.
درمان افسردگی در شیراز در کلینیک سلامت مغز دانا
افسردگی می تواند سایه ای سنگین و طولانی بر زندگی شما بیفکند، اما در کلینیک سلامت مغز دانا، نور امید وجود دارد. مرکز سلامت مغز که به دلیل تخصص و مراقبت دلسوزانه اش مشهور است، متحد شما در مبارزه با افسردگی است.
برداشتن اولین قدم اغلب سخت ترین است. مرکز سلامت مغز آن را ساده کرده است. برای رزرو نوبت و شروع سفر خود به سمت بهبودی، اینجا کلیک کنید.
سخت از خواب بلند شدن و اضطراب
اختلالات سلامت روانی مانند اضطراب نیز ممکن است بر توانایی شما برای بیدار شدن تأثیر بگذارد. تحقیقات نشان می دهد که حدود 50 درصد از افراد مبتلا به اضطراب، اختلالات خواب را تجربه می کنند.
افرادی که با این عارضه دست و پنجه نرم می کنند اغلب در طول روز احساس استرس و خستگی می کنند که می تواند باعث مشکلات خواب شبانه شود. این به این معنی است که ممکن است نتوانید هر شب راحت بخوابید یا برای مدت طولانی بخوابید و بیدار شدن در صبح روز بعد را دشوار می کند.
اگر اضطراب مانع از خواب با کیفیت شما در شب میشود، این مطلب برای شماست: خیلی نگرانم، خوابم نمیبره!: چگونه با وجود اضطراب به خواب برویم
اولین قدم را به سوی زندگی بدون استرس بردارید
اگر با مشکلات ناشی از استرس دست و پنجه نرم می کنید، در تماس با کلینیک سلامت مغز دانا تردید نکنید. ما متعهد هستیم که به شما کمک کنیم تا کنترل زندگی خود را دوباره به دست آورید و به سلامت روانی مطلوب دست یابید.
همین امروز برای تعیین وقت با ما تماس بگیرید.
07136476172-09172030360
آدرس: شیراز بلوار بعثت (حدفاصل چهارراه خلدبرین و فلکه سنگی) مجتمع پزشکی مریم طبقه پنجم – انستیتو سلامت مغز
ایمیل: [email protected]
اینستاگرام: danabrain.ir@
اختلال دوقطبی
یکی دیگر از بیماریهای روانی بالقوه که میتواند بیدار شدن در صبح را سخت کند، اختلال دوقطبی است، وضعیتی که با تغییرات خلقی شدید مشخص میشود.
اوج و فرودهای همراه با آن می تواند باعث مشکلات خواب در شب شود. این به این دلیل است که برنامه خواب شما ممکن است در یک دوره کوتاه به طور چشمگیری تغییر کند، چه به دلیل دوره های افسردگی یا شیدایی.
تحقیقات نشان میدهد که حدود ۷۰ درصد از افراد مبتلا به اختلال دوقطبی، بیخوابی را تجربه میکنند و ۲۵ درصد، پرخوابی (خوابآلودگی بیش از حد در طول روز) را بین دورههای خلقی تجربه میکنند. بین 40٪ تا 80٪ در طول دوره های خلق و خوی افسردگی، پرخوابی را تجربه می کنند.
اختلال افسردگی فصلی
اختلال افسردگی فصلی یکی دیگر از بیماری های روانی است که می تواند بیدار شدن در صبح را دشوار کند. افراد مبتلا به این عارضه اغلب در شب سختتر به خواب میروند و در طول روز خوابآلودگی بیشتری را تجربه میکنند.
علائم افسردگی فصلی، بهترین راه مقابله و درمان
در حالی که این وضعیت افراد را در طول سال تحت تاثیر قرار می دهد، افرادی که بیشتر مستعد هستند متوجه می شوند که علائم آنها در طول ماه های زمستان که نور خورشید کمتری در دسترس است بدتر می شود. این بدان معناست که شما ممکن است برای مدت طولانی تری در شب بخوابید و هنگام صبح به سختی از خواب بیدار شوید.
ADHD و سخت بیدار شدن از خواب
افرادی که مبتلا به اختلال بیش فعالی نقص توجه (ADHD) هستند نیز ممکن است صبح ها سخت از خواب بیدار شوند. این به این دلیل است که آنها ممکن است برای دوره های کوتاه تری بخوابند و در هنگام بیدار شدن احساس کنند که به اندازه کافی نخوابیده اند.
ADHD همچنین با کمبود انرژی پس از بیدار شدن از خواب همراه است، که باعث می شود افراد به جای آماده شدن برای کار یا مدرسه تمایل به بازگشت به رختخواب داشته باشند.
PTSD
اختلال استرس پس از سانحه (PTSD) همچنین می تواند باعث شود که شما برای مدت طولانی تری در شب بخوابید و در بیدار شدن با مشکل بیشتری مواجه شوید. این به این دلیل است که افراد مبتلا به PTSD اغلب کابوسها یا فلش بکهایی را تجربه میکنند که توانایی آنها برای استراحت خوب شبانه را مختل میکند و باعث میشود روز بعد احساس خستگی کنند.
اختلالات خواب یکی از علائم PTSD است که بین 70 تا 90 درصد از افراد مبتلا به این بیماری را تحت تاثیر قرار می دهد. تحقیقات همچنین نشان می دهد که اختلالات خواب با شروع و حفظ این بیماری مرتبط است.
تاثیر خواب بر سلامت روان
رابطه خواب و سلامت روان دو طرفه است. افراد مبتلا به اختلالات سلامت روان اغلب مشکلات خواب را تجربه می کنند، اما شواهد همچنین نشان می دهد که اختلالات خواب نیز می تواند در ایجاد اختلالات روانی نقش داشته باشد.
در حالی که اختلالات سلامت روان می تواند بیدار شدن را سخت کند، ناتوانی در بیدار شدن نیز می تواند بر سلامت روان شما تأثیر بگذارد. در زیر فهرستی از برخی از تأثیرات احتمالی که سخت از خواب بیدار شدن ممکن است بر شما داشته باشد آورده شده است:
- کاهش سطح انرژی در طول روز، انجام کارها را برای شما دشوارتر می کند
- افزایش احساس غم و اندوه یا افسردگی به دلیل عدم توانایی در برآورده کردن انتظارات شما
- خودگویی منفی در مورد اینکه چگونه نمی توانید کارهای روزمره را انجام دهید، مانند بیدار شدن در صبح
- ریتمهای شبانهروزی تثبیتشده، که منجر به احساس خستگی بیشتر و ناتوانی در بیدار شدن میشود.
- افزایش تحریک پذیری نسبت به دیگران از زمانی که از خواب بیدار می شوید، آسیب های عاطفی به شما وارد می کند
نکاتی برای زمانی که نمی توانید از خواب بیدار شوید
اگر یک بیماری روانی بیدار شدن را برای شما سخت می کند، حتی اگر احساس می کنید که هر شب به اندازه کافی می خوابید، نکات زیر به شما کمک می کند تا با این مشکل مقابله کنید:
پشتیبانی دریافت کنید
اگر هر روز صبح در تلاش برای بیدار شدن هستید، کمک گرفتن از دوستان، خانواده و متخصصان سلامت می تواند مفید باشد. با یکی از دوستان یا اعضای خانواده مورد اعتماد خود صحبت کنید و به آنها اطلاع دهید که بر شما چه می گذرد تا بتوانند حمایت کنند.
اختلال زمینه ای سلامت روان را درمان کنید.
اگر وضعیت سلامت روان دیگری باعث ناتوانی شما در بیدار شدن شود، به دنبال درمان از سمت یک متخصص باشید.
با پزشک خود صحبت کنید
اگر روش های دیگر کمکی نکردند، علائم خود را با پزشک در میان بگذارید. آنها می توانند علائم شما را ارزیابی کنند و بیماری هایی را که ممکن است به سخت از خواب بیدار شدن کمک کند را رد کنند.
عادات سالم را تمرین کنید
مشکلات خواب اغلب از اتخاذ برخی عادات سالم سود می برد. سلامت جسمانی کلی شما می تواند در کیفیت و مدت خواب شما نقش داشته باشد.
- اگر شب ها به دلیل وضعیت سلامت روان خود نمی توانید بخوابید، برای جبران خواب خود چرت بزنید.
- اطمینان حاصل کنید که در طول روز غذاهای سالم می خورید، بنابراین بدن شما انرژی مورد نیاز خود را در هنگام صبح دریافت خواهد کرد.
- در طول روز ورزش کنید. این به ترشح اندورفین کمک می کند که خواب را در هنگام شب راحت تر می کند. مطالعات نشان میدهد افرادی که ورزش میکنند بیخوابی کمتری را تجربه میکنند و همچنین ممکن است در زمان بیدار شدن انرژی بیشتری داشته باشند.
- مصرف کافئین را در ساعات بعدازظهر و عصر محدود کنید. تحقیقات نشان داده است که مصرف نوشیدنی های کافئین دار در عرض شش ساعت قبل از زمانی که می خواهید به رختخواب بروید، خوابیدن را برای شما سخت تر می کند.
- از الکل اجتناب کنید. نوشیدن بیش از حد قبل از خواب خوابیدن را برای شما سخت تر می کند و با سطوح هورمونی طبیعی در بدن شما که خواب و بیداری را تنظیم می کند، تداخل ایجاد می کند.
بهداشت خواب خود را تنظیم کنید
رعایت بهداشت خواب خوب برای به خواب رفتن، خواب ماندن و بیدار شدن با استراحت کافی ضروری است. اگر اغلب احساس می کنید که نمی توانید صبح از خواب بیدار شوید، برخی از نکات زیر را امتحان کنید:
- یک روال آرام بخش قبل از خواب ایجاد کنید. انجام کارهایی مانند حمام آب گرم یا مطالعه قبل از خواب؛ به آمادگی بدن و ذهن شما برای خواب آرام کمک می کند.
- اگر ساعت خواب نامنظم دارید، سعی کنید ریتم شبانه روزی خود را با خوابیدن و بیدار شدن در ساعت مشخصی در هر روز تنظیم کنید. این ممکن است به معنای زود بیدار شدن در تعطیلات آخر هفته باشد تا بتوانید در سایر روزهای هفته برنامه منظمی داشته باشید.
- قرار گرفتن در معرض نمایشگرها را قبل از خواب محدود کنید. این بدان معناست که یک ساعت قبل از خواب، از تلویزیون، رایانه یا تلفن استفاده نکنید. نور این دستگاهها آزاد شدن ملاتونین را مهار میکند و با خواب REM (حرکت سریع چشم) که به تنظیم خلق و خوی کمک میکند، تداخل ایجاد میکند. همچنین به جای کاهش طبیعی کورتیزول، ریتمهای شبانهروزی را مختل میکند.
استراتژی های دیگری که می تواند کمک کند
- انتظارات خود را تنظیم کنید و ابزارها و تکنیک های مختلف را برای مدیریت روال بیداری صبحگاهی امتحان کنید.
- از نظر برآوردن انتظارات خود برای بیدار شدن در هر روز واقع بین باشید. این بدان معناست که با توقع بیش از حد از خود در مواقع سخت، خود را برای شکست آماده نکنید.
- یک دفترچه یادداشت در کنار تخت خود داشته باشید. اگر شب ها به دلیل نگرانی، در به خواب رفتن مشکل دارید، نوشتن در مورد آنچه شما را آزار می دهد به کاهش اضطراب کمک می کند. برنامه ریزی برای روز بعد نیز باعث می شود که صبح شما آرام تر شروع شود.
- از ساعت زنگ دارشبیه ساز روز استفاده کنید. این یک نوع ساعت با چراغ است که به تدریج روشن می شود تا بتوانید به طور طبیعی تر از خواب بیدار شوید و در مقایسه با زمانی که از زنگ تلفن یا سایر آلارم های الکترونیکی خود استفاده می کنید، احساس خستگی کمتری کنید.
- باکس های نور درمانی می توانند مفید باشند. آنها نور درخشانی از خود ساطع می کنند که شبیه به خورشید است. این به تنظیم ساعت داخلی شما کمک می کند و افسردگی یا اضطرابی را که می تواند شما را از به خواب رفتن یا بیدار شدن باز دارد کاهش دهد.
- چند آلارم تنظیم کنید: تلفن خود را در جایی دور در اتاق بگذارید (بنابراین باید بلند شوید تا آن را خاموش کنید) و چند زنگ هشدار را با فاصله 15 دقیقه تنظیم کنید. اگر زنگ هشدار به صدا در آمد، چند دقیقه بلند شوید و قبل از بازگشت به رختخواب کاری انجام دهید، مانند مصرف داروهای صبحگاهی. این به کاهش مدت زمان بیدار شدن شما کمک می کند زیرا وقتی هر زنگ بعدی به صدا در می آید، بدن شما دیگر در خواب عمیق نخواهد بود.
اگر با بیدار شدن مشکل دارید، ممکن است زمان کمک گرفتن فرا رسیده باشد. دلایل زیادی می تواند برای سخت بلند شدن از خواب وجود داشته باشد، و هیچ مانعی برای دریافت پشتیبانی مورد نیاز شما وجود ندارد. چه مشکل شما ناشی از یک اختلال سلامت روان باشد یا استرس های زندگی، کسی را پیدا کنید که بدون قضاوت گوش کند.
درمان اختلالات خواب و سلامت روان در کلینیک سلامت مغز دانا
اگر با مشکل مداوم بیدار شدن در صبح دست و پنجه نرم می کنید، رسیدگی به علت اصلی بسیار مهم است. کلینیک سلامت مغز دانا ارزیابی های جامع و برنامه های درمانی شخصی سازی شده را برای طیف گسترده ای از اختلالات خواب، از جمله بی خوابی، آپنه خواب، و اختلالات ریتم شبانه روزی ارائه می دهد. تیم حرفه ای ما می تواند به شما کمک کند تا ریشه مشکلات خواب خود را شناسایی کنید و راهبردهای موثری برای بهبود کیفیت خواب خود ایجاد کنید.
مشکل در بیدار شدن از خواب اغلب می تواند نشانه ای از بیماری های زمینه ای سلامت روان مانند اضطراب، افسردگی یا حتی PTSD باشد. در کلینیک سلامت مغز دانا، ما ارتباط پیچیده بین سلامت روان و خواب را درک می کنیم. رویکردهای ما تضمین میکند که مراقبتهای جامع را دریافت کنید. خواه اضطراب شما را در شب بیدار نگه می دارد یا افسردگی باشد که بلند شدن از رختخواب را سخت می کند، کلینیک سلامت مغز دانا می تواند به شما کمک کند. تیم دلسوز و باتجربه ما با شما همکاری خواهد کرد تا هم مشکلات خواب و هم هرگونه نگرانی مرتبط با سلامت روان را برطرف کند.
از طریق لینک زیر همین حالا نوبت خود را رزرو کنید:
واحد سلامت خواب و اختلالات خواب انستیتو سلامت مغز دانا همزمان با واحد ارزیابی و تشخیص این مرکز در چارچوبی دانش بنیان و با همکاری و زیر نظر آزمایشگاه اختلالات رفتاری خواب دانشگاه علوم پزشکی شیراز، به منظور ارزیابی، تشخیص و مداخلات در زمینه اختلالات خواب به ارائه خدمات می پردازد. برای کسب اطلاعات بیشتر واحد مربوطه را در سایت ما ببینید یا با کارشناسان تماس بگیرید.
واحد خواب کلینیک سلامت مغز، آدرس: شیراز بلوار بعثت (حدفاصل چهارراه خلدبرین و فلکه سنگی) مجتمع پزشکی مریم طبقه پنجم – واحد 13 انستیتو سلامت مغز
ایمیل: [email protected]
اینستاگرام: danabrain.ir@
تلفن: 07136476172 09173076279 09172030360
زیر نظر متخصصین اختلالات خواب: دکتر محمد نامی – دکترای تخصصی مغز و شناخت، فلوشیپ اختلالات خواب. مدیر واحد اختلالات رفتاری خواب دانشگاه علوم پزشکی شیراز و بخش عصب شناختی آزمایشگاه اختلالات خواب بیمارستان نمازی. دانش آموخته و عضو کارگروه سلامت روان دانشکده پزشکی هاروارد. و استادیار عصب روانشناسی شناختی و علوم اعصاب در دپارتمان علوم اجتماعی دانشگاه کانادا دبی.
دکتر ساره شریعتی – دکترای تخصصی اعصاب و روان (روانپزشکی) رتبه اول بورد تخصصی روانپزشکی و اختلالات خواب. مدیر واحد عصب روانشناختی کلینیک سلامت مغز دانا.
با همکاری دکتر علی محمد کمالی – دکترای تخصصی علوم اعصاب و مدیر واحد مغز، شناخت و رفتار دانشکده علوم و فناوریهای نوین پزشکی دانشگاه علوم پزشکی شیراز. با بیش از 50 مقاله پژوهشی در معتبر ترین مجلات علمی. i10-Index: 15 Google Scholar
علم و صداقت مهم است
ما هر خدمتی را که در زمینه اختلالات خواب ارائه می کنیم به دقت مورد بررسی قرار می دهیم، بنابراین می توانید مطمئن باشید که تصمیم شما برای دریافت خدمت در انستیتو سلامت مغز مورد تایید و زیر نظر متخصصین خبره اختلالات خواب می باشد.
درباره نویسنده
موژان پارسا پژوهشگر ارشد توانبخشی شناختی دانشگاه شهید بهشتی و همکار قطب عصب روانشناسی شناختی کشور است. جریان اصلی تحقیقات وی اختلالات عصب تحولی و به طور خاص متمرکز بر اوتیسم می باشد.