07136476172 - 09172030360 [email protected]

طبق مطالعه جدیدی که در ژورنال Health Psychology and Behavioral Medicine منتشر شده است، بسیاری از افراد بالای 50 سال که در اواخر زندگی به اوتیسم مبتلا بودند، معتقد بودند که افراد بدی هستند.

محققان دانشگاه آنگلیا روسکین با 9 فرد بزرگسال درباره تجربیات تشخیص بیماری اوتیسم در دهه 50 خود مصاحبه کردند. شرکت کنندگان در سنین بین 52 تا 54 سال سن داشتند.

بزرگسالانی که دچار اوتیسم هستند و از اختلال خود آگاه نیستند، نمی توانند درک کنند که چرا مردم با آنها متفاوت رفتار می کنند. تعدادی از آنها به دلیل اضطراب و افسردگی تحت درمان قرار گرفته بودند.

شرکت کنندگان همچنین از عدم حمایت برای بزرگسالانی که اوتیسم در آن ها تشخیص داده شده بود، تأکید کردند.

تصور می شود این اولین مطالعه در نوع خود است که به بررسی موضوع تشخیص اوتیسم و اقدامات مربوط به آن به طور انحصاری در سنین میانسالی می پردازد.

دکتر استیون استاگ، نویسنده اصلی این تحقیق، اظهار کرد: “یکی از جنبه های تحقیق که ناراحت کننده و قابل توجه بود، این بود که شرکت کنندگان معتقد بودند افراد بدی هستند. آنها خود را “بیگانه” و “غیر انسانی” می نامیدند.

“این تحقیقات همچنین نشان می دهد که دریافت یک تشخیص در سنین میانسالی می تواند بسیار مثبت واقع شود. شرکت کنندگان غالباً آن را یک لحظه یورکا توصیف می کردند که باعث آرامش در زندگی آنها می شود. این اجازه را به آنها می داد تا بفهمند که چرا دیگران نسبت به آنها واکنش منفی نشان داده اند.

“پزشکان و مراقبان باید از علائم احتمالی اوتیسم آگاه باشند. غالباً افراد مبتلا به افسردگی، اضطراب یا سایر شرایط سلامت روانشناختی تشخیص داده می شوند، اما اوتیسم نادیده گرفته شده و از نظرها پنهان مانده است. همچنین باید اقدامات بیشتری انجام شود تا افراد مسن پس از تشخیص، حمایت و پشتیبانی لازم را دریافت کنند.”

برای اطلاعات بیشتر به موسسه سلامت مغز دانا مراجعه کنید. 

 

 

منبع:

Anglia Ruskin University

به این مقاله امتیاز دهید