07136476172 - 09172030360 [email protected]

مطالعه نشان می دهد که یک رابطه ژنتیکی بین سلامت قلب و مصرف قهوه وجود دارد. کسانی که ناخودآگاه قهوه بدون کافئین را ترجیح می دهند بیشتر در معرض اثرات سوء کافئین هستند و فاکتورهای خطر فشار خون بالا را دارند.

 

چه بخاطر اشتیاق شدید کافئین دلتان بخواهد و چه طرفدار کف آلود بودن کاپوچینوی شیری باشید ، سفارش منظم قهوه شما می تواند بیش از آنچه فکر می کنید در مورد سلامت قلب شما باشد.

 

یک مطالعه

 

در اولین مطالعه جهانی روی 390،435 نفر ، محققان دانشگاه استرالیای جنوبی شواهد ژنتیکی منطقی یافتند که نشان می دهد سلامت قلب – همانطور که در فشار خون و ضربان قلب منعکس می شود – بر مصرف قهوه تأثیر می گذارد.

 

 

این تیم که با مشارکت SAHMRI انجام شد ، دریافت که افرادی که فشار خون بالا ، آنژین و آریتمی دارند ، در مقایسه با افرادی که چنین علائمی ندارند ، قهوه کمتری مصرف کرده ، قهوه بدون کافئین یا از قهوه خودداری می کنند و این بر اساس ژنتیک است.

 

پروفسور Elina Hyppönen ، محقق ارشد و مدیر مرکز سلامت استرالیا ، می گوید این یافته مثبتی است که نشان می دهد ژنتیک ما میزان قهوه را که می نوشیم به طور فعال تنظیم می کند و از مصرف زیاد ما محافظت می کند.

 

پروفسور هیپونن می گوید: “مردم به دلایل مختلف، قهوه می نوشند – وقتی احساس خستگی می کنند قهوه می خورند، زیرا مزه آن خوب است ، یا به این دلیل که بخشی از برنامه روزمره آنهاست.” “اما چیزی که ما تشخیص نمی دهیم این است که افراد ناخودآگاه سطح ایمنی کافئین را بر اساس میزان فشار خون خود تنظیم می کنند و این احتمالاً نتیجه مکانیسم محافظتی ژنتیکی است.

قهوه و ژنتیک ما

“این بدان معنی است که کسی که مقدار زیادی قهوه می نوشد ، از نظر ژنتیکی نسبت به کافئین تحمل بیشتری دارد ، در

مقایسه با کسی که بسیار کم می نوشد.

 

“برعکس ، یک نوشیدنی غیر قهوه ، یا کسی که قهوه بدون کافئین می نوشد ، مستعد اثرات سوء کافئین است و بیشتر در معرض فشار خون است.” در استرالیا ، از هر چهار مرد یک نفر و از هر پنج زن یک نفر از فشار خون بالا رنج می برند ، این بیماری عامل خطر بسیاری از بیماری های مزمن سلامتی از جمله سکته مغزی ، نارسایی قلبی و بیماری مزمن کلیه است.

 

محققان با استفاده از داده های Biobank انگلستان ، میزان مصرف معمول قهوه 390435 نفر را مورد بررسی قرار دادند و این مقایسه را با میزان فشار خون سیستولیک و دیاستولیک و ضربان قلب پایه مقایسه کردند. روابط علت و معلولی از طریق تصادفی مندلی تعیین شد.

 

پروفسور هیپنن می گوید که مقدار قهوه ای که می نوشیم شاخص سلامت قلب ما است. پروفسور هیپونن می گوید: “چه مقدار زیادی قهوه بنوشیم ، چه به طور کلی از کافئین خودداری کنیم ، این مطالعه نشان می دهد که ژنتیک تصمیمات ما را برای محافظت از سلامت قلب ما هدایت می کند.”

نهایتا

 

“اگر بدن شما به شما می گوید که آن فنجان قهوه اضافی را ننوشید ، دلیل این امر احتمالاً وجود دارد. به بدن خود گوش دهید ، بیشتر از آنچه فکر می کنید با سلامتی شما سازگار است. ”

آیا قهوه می تواند افسردگی را درمان کند؟

آیا کافئین و نوشیدن قهوه به بهبود حافظه کمک می کند؟

تاثیر مثبت مصرف قهوه بر مبتلایان به پارکینسون

به این مقاله امتیاز دهید