07136476172 - 09172030360 [email protected]

وقتی نوزاد ما به دنیا می آید شاید در نگاه اول برآورده کردن نیاز های جسمی مثل غذا خوردن یا پوشاک ، واکسن زدن، مبتلا نشدن به بیماری، بیشتر توجه ما را جلب کند درحالیکه برای تقویت مغز و ذهنش هم در حال هم در هنگام بزرگسالی از هم اکنون به تعامل ما با او نیاز دارد.

 

6.بدن کودک خود را لمس کنید.

هنگام خواندن ، بازی با کودک یا حتی پوشک کردن او، موها و انگشتانش را لمس کنید. مطالعات نشان داده است که نوزادانی که اغلب آنها را لمس نمی کنند ، مغز آنها نسبت به سن آنها کوچکتر از حد طبیعی است و تعامل با نوزاد از نزدیک نیز کمک می کند تا توجه او به گفتار شما جلب شود.

7.اسباب بازی هایی را انتخاب کنید که به نوزادان امکان کاوش و تعامل بدهد.

بازی با بلوک ها چیز هایی شبیه این، به بهبود سیم کشی مغز کودک و بهینه شدن آن کمک می کند.

بازی با بلوک ها چیز هایی شبیه این، به بهبود سیم کشی مغز کودک و بهینه شدن آن کمک می کند.

اسباب بازی هایی مانند بلوک های قابل انعطاف به کودک شما کمک می کند روابط علت و معلولی و استدلال “اگر در آن صورت” را بیاموزد. به عنوان مثال ، اگر کودک بلوک های زیادی را بدون منظم کردن روی هم قرار دهد ، به پایین می افتد. اگر او بلوک ها را با موفقیت روی هم قرار دهد ، این اطلاعات در مغز او “سیم کشی” می شود.

 

8. هنگام گریه کودک به سرعت پاسخ دهید.

او را آرام کنید ، به او غذا دهید ، به آغوش بکشید و به او اطمینان دهید. تا مدارهای مغزی مثبتی در ناحیه لیمبیک مغز ایجاد کنید ، که در احساسات نقش دارد. در آغوش گرفتن و نوازش آرام و تعامل روزمره با کودک ، امنیت عاطفی مغز را نشان می دهد.

 

9. با توجه کردن به نوزاد خود در او نسبت به خود اعتماد ایجاد کنید.

وقتی کودک شما در حال بازی است ، در مقابل وسوسه بررسی اینستاگرام مقاومت کنید. در عوض ، روی زمین بنشینید و وقت خود را صرف تعامل با او کنید. نوزادانی که از نظر احساسی به شما ایمن هستند می توانند انرژی بیشتری را در لذت های اکتشاف ، یادگیری و کشف سرمایه گذاری کنند.

 

 10. او را ماساژ دهید.

این می تواند سطح استرس نوزاد شما را کاهش داده و احساس سلامتی و عاطفی او را افزایش دهد. لمس های دوست داشتنی حتی باعث رشد نوزادان خردسال می شود: تحقیقات نشان داده است که نوزادان نارس که روزانه سه بار ماساژ می گیرند ، نسبت به نوزادانی که ماساژ نمی دهند ، زودتر آماده ترک بیمارستان هستند.

 

11. در زمان تمیز کردن از کودک نوپای خود کمک بگیرید.

این یک روش عالی برای تمرین دسته بندی است. کودکان نوپا می آموزند که حیوانات در هنگام استراحت و شب یک مکان دارند. اتومبیل ، کامیون و سایر وسایل نقلیه نیز محل نگهداری ویژه خود هستند. بچه ها باید به عنوان بخشی از پیشرفت شناختی خود در دوره پیش دبستانی ، در مورد مرتب سازی به دسته ها و درجه بندی (ترتیب دادن چیزها ، مثلاً از کوچکترین به بزرگترین) یاد بگیرند.

 

 12. محیطی امن برای کودک نوپا (نوزاد) که در حال خزیدن است ، تنظیم کنید.

ایجاد محیط امن برای خزیدن کودک برای شکل گیری نقشه ی ذهنی

کودک متحرک شما شروع به درک پارامترهای مکانی و واژگان مانند زیر ، رو ، بزرگ ، کوچک ، نزدیک و دور می کند ، به علاوه رابطه بین اشیا با اشکال و اندازه های مختلف (مثلاً آنهایی که بزرگ در مقابل کوچک هستند). او شروع به ایجاد نقشه های ذهنی از محیط خود و یک رابطه راحت با دنیایی که در آن زندگی می کند ، می کند.

 

13. آن آهنگ های قافیه ای را که به یاد می آورید بخوانید.

هنگامی که می توانید ، حرکات بدن و بازی با انگشت را اضافه کنید.این به کودک شما کمک می کند صداها را با اعمال حرکتی بزرگ و کوچک بهم متصل کند. آهنگ ها همچنین یادگیری کودک شما درباره ریتم ها ، قافیه ها و الگوهای زبان را افزایش می دهند.

 

کودک و نوزاد ما به تعامل با ما نیاز دارد تا مفز و ذهنش تقویت شود.

در ادامه ی مسیر باز هم سراغ راه های تقویت مغز نوزاد خواهیم رفت.

20 راه برای تقویت مغز کودک مان (قسمت اول)

خودمان را به خاطر تماشای تلویزیون کودک خردسالمان سرزنش نکنیم!

تأثیر کرونا بر کودکان و نوزادان

 

به این مقاله امتیاز دهید