07136476172 - 09172030360 [email protected]

علائم و درمان های اضطراب جدایی در کودکان دبستانی! با هم بشنویم:

اضطراب جدایی چیست؟

اضطراب جدایی زمانی اتفاق می افتد که فرزند شما از جدا شدن از شما مضطرب می شود. طبیعی است که کودکان در اوایل کودکی اضطراب جدایی را نشان دهند. بچه های کمی بزرگتر نیز معمولاً ممکن است علائم اضطراب جدایی را در محیط های جدید داشته باشند. در این مقاله با علائم و درمان های اضطراب جدایی در کودکان دبستانی آشنا می شویم.

اضطراب جدایی معمولاً از 9 تا 12 ماهگی شروع می شود. در یک نقطه، یک نوزاد متوجه می شود که مراقبان اصلی او چه کسانی هستند. آنها می توانند تفاوت بین آن افراد و غریبه ها را تشخیص دهند. شروع به نشان دادن ترجیح مراقب اصلی خود نسبت به غریبه ها می کنند. اضطراب جدایی تنها زمانی مشکل ساز می شود که شدت آن افزایش یابد یا با گذشت زمان بهتر نشود.

در اینجا یک مثال از کودکی است که اضطراب جدایی او به یک مشکل تبدیل شده است:

علائم و درمان های اضطراب جدایی در کودکان دبستانی! آنجلیکا شش ساله از روز اول مدرسه اضطراب شدید جدایی داشته است.

اولین باری که مادرش سعی کرد او را در مدرسه ترک کند، آنقدر فریاد زد که هیچ کس نتوانست او را آرام کند. مادرش ژانت مجبور شد تا صبح بماند. چند هفته طول کشید تا بهبود یابد.

سرانجام آنجلیکا با معلمش آشنا شد. مادرش یک مراسم خداحافظی ترتیب داد که آنجلیکا در آن راحت تر بود. آن‌ها چند دقیقه زودتر به مدرسه می‌رسند. مادرش با معلم درباره روز آینده صحبت می‌کردند.

این روال خداحافظی به ژانت کمک کرد تا اضطراب خود را مدیریت کند. اگرچه آنجلیکا هنوز گریه می‌کرد. اما معمولاً آرام می شد و می توانست در عرض ده دقیقه به فعالیت‌های معمولی کلاس بپیوندد.

شروع سال تحصیلی جدید بعدی با تولد یک خواهر و برادر جدید برای گلپر مصادف شد. گلپر هم معلم جدیدی داشت که سختگیرتر بود.

با وجود مراسم خداحافظی، آنجلیکا از رفتن به مدرسه در زمان تحصیل امتناع می کرد. بعضی روزها معلم و دستیار آموزشی می توانستند با موفقیت آنجلیکا را مستقیماً از ماشین جدا کنند.

در روزهای بد، جانت حتی نمی تواند آنجلیکا را سوار ماشین کند.

چقدر باید نگران اضطراب جدایی فرزندم باشم؟ علائم و درمان های اضطراب جدایی در کودکان دبستانی

زمان اضطراب جدایی و رویدادهای اخیر برای در نظر گرفتن اینکه چقدر باید نگران باشید مهم است. به عنوان مثال، اگر فرزند شما اخیراً درگیر طلاق/جدایی، سوگ یا هر رویداد آسیب زا دیگری شده باشد، باید انتظار اضطراب جدایی را داشت.

در واقع، برای کودک شما غیرعادی است که اضطراب جدایی را تجربه نکند. دنیای آنها متزلزل شده است و به راحتی و امنیت بیشتری نیاز دارند. شما منبع آسایش و امنیت آنها هستید، بنابراین طبیعتاً آنها می خواهند در کنار شما بمانند.

خبر خوب این است که بیماری معمولاً در عرض چند روز یا چند هفته از بین می‌رود. احساسات کودک شما آرام می شود و احساس امنیت بیشتری می کند.

چگونه به کودک مبتلا به اضطراب جدایی در مدرسه کمک کنیم؟

علائم و درمان های اضطراب جدایی در کودکان دبستانی!
در اینجا 7 نکته برتر من از بیش از 20 سال به عنوان یک روانشناس کودک (و نزدیک به 18 سال مادر بودن) آورده شده است!

داشتن راهبردهای مقابله ای مناسب می تواند تفاوت بین احساس کنترل و احساس خارج از کنترل را در مورد اضطراب جدایی در ترک تحصیل و اضطراب جدایی مداوم در مدرسه ایجاد کند.

این بسیار مهم است که بتوانید این وضعیت را برای فرزندتان کنترل کنید و به او کمک کنید احساس امنیت کند.

1. اضطراب جدایی در تحصیل: همدلی را شروع کنید

زمانی که کودک شما اضطراب جدایی در تحصیل داشته باشد، می تواند مبهم، خسته کننده و استرس زا باشد. زمان بیشتری را صرف نوازش و اطمینان دادن به آنها می کنید. اما درک این موضوع که کودک شما نمی تواند منطقی باشد، مهم است. مغز آنها هنوز به اندازه کافی رشد نکرده است که بخش منطقی بتواند کنترل مرکز احساسات مغز را در دست بگیرد.

آنها در اعماق مغز خود احساس امنیت نمی کنند و به یک بزرگسال نیاز دارند تا ترس آنها را مهار کند. اضطراب جدایی کودک شما ممکن است با وجود داشتن یک معلم رخ دهد. مدرسه فقط خانه نیست چالش برانگیزتر است. یک مکان جدید (یا مکان نسبتاً جدید) با موقعیت های جدید برای کنار آمدن هر روز و همکلاسی های جدید یا موقعیت های اجتماعی برای پیمایش است. علائم و درمان های اضطراب جدایی در کودکان دبستانی!

بنابراین نکته اصلی من در اینجا این است که به جای درگیر شدن در جزئیات، با ترس یا اضطراب فرزندتان همدلی کنید. شاید فکر می‌کنید که فرزندتان باید بتواند بدون ناراحتی وارد خانه شود، زیرا همه بچه‌های دیگر می‌توانند. یا اینکه فرزند بزرگ‌تر شما اضطراب مدرسه نداشت.

همه اینها را فراموش کن
روی رفتار با فرزندتان در اینجا و اکنون تمرکز کنید. فرزند شما می ترسد و به کمک نیاز دارد. علائم و درمان های اضطراب جدایی در کودکان دبستانی!

2. یک روال صبح آرام ایجاد کنید

«صبح‌ها» و «آرام» اغلب در مورد کودکان و مدرسه با هم نیستند. اما می‌توانید با برنامه‌ریزی دقیق یک روال جدید، روند تغییر را کاهش دهید.

با این حال، اگر شما استرس داشته باشید، کودک شما استرس خواهد داشت. آنها به شما نگاه می کنند، بزرگسال مورد اعتمادشان. بنابراین اولین قدم، طرح برنامه ریزی است! حتی اگر یک برنامه ریز نیستید، یک برنامه شلوغ بسازید. شب قبل چه کاری می توانید انجام دهید؟ شاید:

  • مطمئن شوید که لباس‌های مدرسه کودکتان شسته/اتو شده است.
  • لباس ها را آفتاب کنبد.
  • ناهار بسته بندی شده فرزندتان را آماده کنید.
  • تصمیم بگیرید که صبحانه چه خواهد بود و بررسی کنید که آیا چیزاهی خوسمزه ای دارید.

 

یک برنامه بصری مانند یک پوستر رنگارنگ روی دیوار به شما و کودک شما کمک می کند.

3. اطمینان حاصل کنید که مدرسه یک مکان امن است

شما باید مطمئن باشید که مدرسه کودک شما مکانی امن است که در آن آنها پرورش می یابند. نیازهای عاطفی آنها باید برآورده شود.

یعنی چی؟

این بدان معناست که باید بزرگسالان پرورش دهنده بتوانند نیازهای عاطفی خاص فرزند شما را هماهنگ کنند و آن نیازها را برآورده کنند.

شاید به یاد داشته باشید که آنجلیکا یک سال تحصیلی جدید را آغاز کرده است. او یک خواهر و برادر جدید دارد. شروع به امتناع از رفتن به مدرسه کرده است. خانم موری، دستیار آموزشی آنجلیکا متوجه شده است که او دانش آموزی مضطرب است که نسبت به سایر کودکان کمی بیشتر به تربیت نیاز دارد. بیشتر مراقب شرایط است، این ویژگی یه معلم خوب است.

موارد دیگر نیز به صورت تیتروار در ادامه آورده شده است:

4. او را با محیط جدید تطبیق دهید

5. از یک شی برای کاهش اضطراب جدایی استفاده کنید

6. با مشورت معلم، برای فرزندتان نقش ویژه ای را در مدرسه تعیین کنید

7. مراقب خودتان هم باشید

علائمی که نشان می دهد کودک اضطراب جدایی شدید دارد چیست؟

برخی از انواع اضطراب جدایی برای تحصیل در پیش دبستانی و کودکان خردسال تا سن 5 یا 6 سالگی بسیار معمول است. علائم و درمان های اضطراب جدایی در کودکان دبستانی!

اگر فرزند شما روزها یا هفته ها به شدت مضطرب است و پس از چند دقیقه یک بار در مدرسه بهبود نمی یابد، نشانه آن است که کودک شما ممکن است به حمایت بیشتری نیاز داشته باشد.

ابتدا استراتژی های بالا را امتحان کنید. اگر چیزی تغییر نکند ممکن است به حمایت یک متخصص متبحر نیاز داشته باشید.

اگر کودک شما با این مشکل دست و پنجه نرم می کند، همین الان می توانید با ما در کلینیک سلامت مغز دانا تماس بگیرید.

منبع: https://www.theyarethefuture.co.uk/web-stories/quotes-for-end-of-school-year/

چطور اضطراب خود را در محل کار کنترل کنم؟

بچم خیلی اذیت میکنه چیکار کنم (راهکار علمی)

 

به این مقاله امتیاز دهید