07136476172 - 09172030360 [email protected]

اگر تا به حال فکر کرده اید، “دلم میخواد با یکی حرف بزنم کسیو ندارم”، دانستن اینکه از کجا شروع کنیم می تواند چالش برانگیز باشد. اگر به کسی نیاز دارید که با او صحبت کنید، دوستان و خانواده یک گزینه هستند. مشاوره آنلاین، گروه های حمایتی، درمانگران، انجمن ها و… نیز می توانند مفید باشند.

گفتگوی آزاد با دیگران برای سلامت روان بسیار ارزشمند است. این مطلب حمایت عاطفی، دیدگاه های متنوع، اعتبارسنجی، و استراتژی های مقابله ای را فراهم می کند و به شکستن موانع مرتبط با سلامت روان کمک می کند.

در حالی که داشتن کسی برای صحبت برای رفاه حیاتی است، تنهایی و انزوا به یک بیماری همه گیر تبدیل شده است. انزوا می تواند عواقب مخربی بر سلامت روان و جسم داشته باشد.

با توجه به بررسی های انجام شده ارتباطات اجتماعی ضعیف خطر بیماری قلبی را تا 29 درصد، سکته مغزی را تا 32 درصد و زوال عقل را در افراد مسن 50 درصد افزایش می دهد.

اگر احساس می کنید به کسی نیاز دارید که با او صحبت کنید، قدم هایی وجود دارد که می توانید برای ایجاد ارتباطات اجتماعی بیشتر و دریافت حمایت مورد نیاز خود بردارید. این مقاله نگاهی دقیق‌تر به فواید صحبت کردن با دیگران و چگونگی پیدا کردن افرادی برای صحبت در زمانی که احساس تنهایی یا گوشه‌گیری می‌کنید، دارد.

دلایلی که ممکن است نیاز به صحبت با کسی داشته باشید

همه گاهی اوقات احساس تنهایی می کنند، اما اگر سیستم پشتیبانی شما محدود باشد یا اگر احساس می کنید دوستان و خانواده شما متوجه این موضوع نمی شوند، می تواند به ویژه چالش برانگیز باشد. دلایل مختلفی وجود دارد که ممکن است فکر کنید: “من به کسی نیاز دارم که با او صحبت کنم.”

برخی از این موارد عبارتند از:

  • شما احساس استرس یا گیجی می کنید و مطمئن نیستید که چگونه با آن کنار بیایید
  • شما در حال گذراندن یک تغییر چالش برانگیز در زندگی مانند نقل مکان، طلاق یا شغل جدید هستید
  • شب ها برای خوابیدن مشکل دارید زیرا به نظر می رسد که نمی توانید افکارتان را آرام کنید
  • شما در یک رابطه با مشکلاتی روبرو هستید و مطمئن نیستید که چگونه آنها را مدیریت کنید
  • شما احساس بی انگیزگی می کنید و در تلاش برای لذت بردن از چیزهایی هستید که قبلاً از آنها لذت می بردید

مهم نیست که در حال حاضر چه چیزی را تجربه می کنید، ارتباط و برقراری ارتباط با دیگران کلید داشتن یک زندگی خوب است، به خصوص اگر با بیماری، افسردگی، اعتیاد، از دست دادن یکی از عزیزان یا حتی تنهایی دست و پنجه نرم می کنید. به همین دلیل، مهم است که بدانید در زمان نیاز به صحبت چه کاری باید انجام دهید و به کجا بروید.
چه از طریق دوستان، گروه‌های حمایتی یا درمانگران، ما از صمیم قلب گفتگوهای باز را برای ارتقای سلامت روانی تشویق و حمایت می‌کنیم.

تلاش برای نادیده گرفتن احساسات، دندان قروچه کردن و انجام آن به تنهایی به ندرت موثر است. عواطف و احساسات شما وجود دارند، چه در مورد آنها صحبت کنید یا نه. احساسات دشوار فقط به این دلیل که آنها را نادیده می گیرید از بین نمی روند.

اما اگر سعی کنید با شخص دیگری صحبت کنید، ممکن است بتوانید مقداری از تنش و احساس منفی که تجربه می کنید را رها کنید و احساس بهتری داشته باشید.

فواید صحبت کردن با دیگران

یافتن فردی برای صحبت نه تنها باعث ایجاد ارتباط، راحتی و تفاهم می شود، بلکه فرصت هایی برای صحبت در مورد تجربیات مشترک و همچنین جلوگیری از احساس تنهایی و انزوا فراهم می کند.

کاهش استرس و ایجاد روابط دوستی

صحبت با فرد دیگر استرس را از بین می برد و به ایجاد دوستی ها و ارتباطات کمک می کند.

صحبت کردن با افراد دیگر به تصمیم گیری کمک می کند و راهی برای پردازش افکار و احساسات شما فراهم می کند. صحبت کردن همچنین شما را در معرض دیدگاه ها و ایده های جدید قرار می دهد و به حل مشکل کمک می کند. در واقع، یک سری مزایای روانشناختی قدرتمند برای صحبت کردن وجود دارد.

بر اساس تحقیقات UCLA، صحبت کردن می تواند پاسخ آمیگدال مغز شما را کاهش دهد، که هنگامی که شما احساسات شدیدی مانند ترس، اضطراب یا پرخاشگری را احساس می کنید، پاسخ “جنگ یا گریز” را آغاز می کند.

در نتیجه، وقتی تحت استرس قرار می‌گیرید یا تحت فشار قرار می‌گیرید، این بخش از مغز شما کنترل را به دست می‌گیرد و حتی می‌تواند فرآیندهای فکری منطقی‌تر شما را زیر پا بگذارد.

برچسب زدن به احساسات از شدت آنها می کاهد

محققان خاطرنشان کردند که با استفاده از “برچسب گذاری” یا صحبت از طریق تجربیات خود و پردازش آنچه اتفاق افتاده است، می توانید پاسخ آمیگدال را نادیده بگیرید و با احساسات خود به روشی موثرتر کنار بیایید.

همه ما به فردی نیاز داریم که در زمان های چالش برانگیز به او تکیه کنیم. داشتن یک فرد مورد اعتماد برای اعتماد کردن، حمایت عاطفی مورد نیاز را فراهم می کند. ابراز احساسات، ترس ها و نگرانی ها به کسی که واقعا گوش می دهد و اهمیت می دهد، می تواند استرس و تنهایی را کاهش دهد و بهزیستی روانی را بهبود بخشد.

بینش و رشد بیشتر

صحبت با شخصی دیگر راهی عالی برای به دست آوردن بینش و شنیدن دیدگاه های دیگری است که می تواند به ارتقای یادگیری و رشد کمک کند. وقتی افراد تجربیات خود را به اشتراک می گذارند، می توانند از دیگرانی که شاید در موقعیت مشابهی بوده اند، مشاوره بگیرند.

چنین پیشنهاداتی می تواند ارزشمند باشد و به افراد در گذر از موقعیت های دشوار کمک کند. “این گفتگوها می تواند گزینه هایی را که ممکن است آنها در نظر نگرفته باشند را روشن کند و رشد و انعطاف پذیری را تقویت کند.

این مکالمات و ارتباطات می تواند مهارت های مقابله ای را تقویت کند که به افراد کمک می کند در مواجهه با مشکلات آینده انعطاف پذیرتر شوند. دوستان و سایر افراد حامی می توانند در این زمینه کمک کنند، همانطور که صحبت با یک متخصص سلامت روان می تواند کمک کند. صحبت کردن در مورد چالش های خاص خود با درمانگر به شما این امکان را می دهد که بازخورد دریافت کنید، راه حل های طوفان فکری داشته باشید و در پاسخ های خود احساس اطمینان بیشتری کنید.

دوستی ها ممکن است سال ها به زندگی شما بیافزایند…

تحقیقات همچنین نشان می دهد که داشتن روابط اجتماعی قوی، یا افرادی که می توانید با آنها صحبت کنید، با زندگی طولانی تر مرتبط است. در مقابل، انزوای اجتماعی و تنهایی با افسردگی، پیامدهای سلامت ضعیف تر و خطر مرگ زودرس مرتبط است.

بعلاوه، داشتن انواع روابط اجتماعی ممکن است به کاهش استرس و همچنین خطرات مربوط به قلب کمک کند. بنابراین، یافتن افرادی که بتوانید مطالبی را با آنها به اشتراک بگذارید بسیار مهم است.
با این حال، بسیاری از اوقات افراد تمایلی به ارتباط با دیگران برای صحبت با وجود مزایای فراوان ندارند. یا اجازه می دهند ترس و شرم آنها را ساکت نگه دارد یا نمی دانند چگونه دستشان را دراز کنند.

گاهی اوقات، آنها اجازه می دهند که تعهدات کاری یا خانوادگی مانع هر گونه ارتباط واقعی با دیگران شود. و خیلی زود احساس تنهایی و انزوا می کنند و کسی را ندارند که با او صحبت کنند.

چگونه کسی را برای صحبت کردن پیدا کنیم

متأسفانه، برخی افراد احساس می کنند که افراد کمی برای صحبت کردن با آنها وجود دارد. افرادی که دور از خانواده زندگی می کنند، مجرد هستند یا دوست صمیمی ندارند ممکن است این احساس را بیشتر داشته باشند.
به طور فزاینده ای رایج است که مردم گزارش دهند که دوستان کمی دارند. یک گزارش نشان داد که 27 درصد از بزرگسالان گزارش می دهند که هیچ دوست صمیمی ندارند.

حتی اگر احساس می‌کنید که دوستی‌های نزدیک محدودی دارید، واقعیت این است که احتمالاً افراد بیشتری در زندگی شما وجود دارند که از آنچه شما فکر می‌کنید گوش شنوا و رفتار حمایت‌کننده دارند. در واقع، اگر بدانید کجا را جستجو کنید، ممکن است راحت‌تر کسی را پیدا کنید که با او صحبت کنید. در اینجا چند راه وجود دارد که می توانید فردی را برای صحبت کردن پیدا کنید.

فهرستی از ارتباطات اجتماعی تهیه کنید

وقتی شروع به فکر کردن در مورد اینکه با چه کسی ممکن است بتوانید صحبت کنید، با تهیه لیستی از ارتباطات اجتماعی خود شروع کنید. افرادی را که از موقعیت‌های مختلف می‌شناسید، مانند اعضای خانواده، دوستان، دوستان فیس‌بوک و حتی همکاران در این لیست بگنجانید.

سپس، سعی کنید تعیین کنید چه کسی در لیست شما نه تنها از نظر احساسی باهوش است، بلکه از نظر عاطفی نیز ماهر است. به طور معمول، افراد دارای این مهارت‌ها به دلیل همدلی، راحت‌تر صحبت می‌کنند. هنگامی که لیستی از احتمالات را تهیه کردید، با آنها تماس بگیرید و آنها را به قهوه یا پیاده روی دعوت کنید.

مهم است که توجه داشته باشید که ممکن است مجبور شوید در روابط جدیدتر آن را آهسته پیش ببرید. ممکن است نتوانید درست از آغاز یک دوستی جدید در مورد عمیق ترین احساسات خود صحبت کنید. با گذشت زمان، با گذشت زمان، می توانید با یکدیگر اعتماد کنید و شروع به به اشتراک گذاشتن جزئیات بیشتر در مورد زندگی خود کنید.

اگر در یک بحران هستید و نیاز دارید فوراً با کسی صحبت کنید، ایجاد لیستی از ارتباطات اجتماعی ایده آل نیست، اما بخش مهمی از ایجاد یک سیستم پشتیبانی است.

به یک محیط چت آنلاین بپیوندید

در مواقعی که احساس می‌کنید باید فوراً با کسی صحبت کنید، ممکن است بخواهید یک انجمن آنلاین یا چت با گروهی متناسب با نیازهای شما در نظر بگیرید.

جدای از افرادی که درک می کنند با چه مشکلاتی دست و پنجه نرم می کنید، شما همچنین می توانید جزئیات را به صورت ناشناس به اشتراک بگذارید.

گاهی اوقات مردم واقعاً از فوری بودن یک چت آنلاین بهره می کنند. بعلاوه، برقراری ارتباط آنلاین می تواند به از بین بردن هر گونه دلهره کمک کند و به افراد مبتلا به اضطراب اجتماعی کمک کند آرامش داشته باشند و افکارشان به اشتراک بگذارند.

در یک گروه پشتیبانی شرکت کنید

یکی از راه های ایجاد سیستم پشتیبانی، پیوستن به یک گروه پشتیبانی است. چه یک گروه آنلاین باشد چه گروهی که حضوری ملاقات می‌کنند، هر دو گزینه شبکه‌ای از افراد را در اختیار شما قرار می‌دهند که می‌توانند با آنچه شما تجربه می‌کنید ارتباط برقرار کنند.

با گروه‌های حمایتی محلی و سازمان‌های اجتماعی که بر نگرانی‌های خاص سلامت روان متمرکز هستند، تماس بگیرید. این گروه‌ها اغلب جلسات هفتگی منظمی را میزبانی می‌کنند که در آن می‌توانید با افرادی که مسائل مشابهی دارند ارتباط برقرار کنید.

ارزش این را دارد که با این سازمان ها تماس بگیرید و در مورد خدماتی که ارائه می دهند، برنامه جلسات آنها و نحوه مشارکت بپرسید. برداشتن اولین قدم برای ارتباط با آنها می تواند دنیای کاملا جدیدی از حمایت و همراهی را باز کند.

در آنجا، شما قادر خواهید بود حمایت و درک مورد نیاز خود را به دست آورید و همچنین در موقعیت های مشابه به دیگران حمایت کنید.

تحقیقات نشان داده است که گروه های حمایتی می توانند به کاهش احساس اضطراب و افسردگی و همچنین بهبود بهزیستی کلی کمک کنند.

با یک درمانگر صحبت کنید

این که شما نیاز به بحث در مورد یک موضوع خاص درباره سلامت روان دارید، و برای مدیریت آن کمک بخواهید، یا فقط نیاز به یافتن راه هایی برای بهبود سلامت روان داشته باشید، یک درمانگر خوب می تواند به شما کمک کند تا احساسات و عواطف خود را درک کنید.

درمانگران می توانند به شما کمک کنند تا مکانیسم های مقابله ای سالم تری ایجاد کنید و حتی ممکن است بتوانند در مورد نحوه ایجاد یک شبکه پشتیبانی اطلاعاتی ارائه دهند.

در مرکز سلامت مغز دانا، روانشناسان با توجه به تخصص و مشکل فرد، مشاوره‌هایی در زمینه‌های مختلف ارائه می‌دهند که به برطرف کردن مشکلات افراد و بهبود کیفیت زندگی آن‌ها کمک می‌کند. این مرکز با داشتن تجهیزات و امکانات مدرن، افراد را در یافتن راه حل‌هایی برای مشکلاتشان همراهی می‌کند. به همین دلیل، این مرکز مشاوره بهترین گزینه برای افرادی است که به دنبال حل مشکلات خود هستند و می‌خواهند به زندگی بهتر و سالم‌تری دست پیدا کنند.

اگر به دنبال بهترین مرکز مشاوره در شیراز برای زمینه‌های مختلف تحصیلی، ازدواج، خانواده و رواندرمانی هستید، شما شایسته بهترین ها هستید. همین امروز زمان مشاوره خود را تنظیم کنید! با ما در تماس باشید.

07136476172-09172030360

آدرس: شیراز بلوار بعثت (حدفاصل چهارراه خلدبرین و فلکه سنگی) مجتمع پزشکی مریم طبقه پنجم – انستیتو سلامت مغز

ایمیل: [email protected]

اینستاگرام: danabrain.ir@

تراپی آنلاین را در نظر بگیرید

همچنین ممکن است بخواهید ارائه دهندگان درمان آنلاین را نیز بررسی کنید. علاوه بر اینکه برای برنامه های شلوغ مساعدتر است، این گزینه ها گاهی مقرون به صرفه تر هستند.

گزینه های مشاوره آنلاین یا برنامه های درمانی را امتحان کنید. چنین پلتفرم هایی راهی راحت و در دسترس برای دریافت کمک حرفه ای ارائه می دهند. او کار با برنامه‌ها و پلتفرم‌های معتبر را توصیه می‌کند که می‌توانند شما را با یک متخصص دارای مجوز که در زمینه‌ای متناسب با نیازهای شما متخصص است، مرتبط کنند.

خواندن این مطلب را از دست ندهید: چگونه درمانگر مناسب خود را انتخاب کنید

در یک گروه شرکت کنید

یک راه عالی برای ایجاد ارتباط و ملاقات با افراد جدید، پیوستن به یک گروه است. هنگامی که به آنجا می‌روید، با افرادی با علایق و خواسته‌های مشابه آشنا می‌شوید و ممکن است با فردی آشنا شوید که بتوانید با او دوستی پایدار بسازید.

به علاوه، شرکت در جلسات و رویدادهای منظم با گروه، فرصتی برای معاشرت و گفتگوی معمولی را فراهم می کند.

از یک عبادتگاه دیدن کنید

کلیساها، مساجد و کنیسه ها مکان بسیار خوبی برای پیدا کردن فردی برای گفتگو هستند. غالباً رهبران مذهبی از گفتگو با افراد در بحران یا نیازمند خوشحال می شوند. بنابراین، ممکن است بخواهید به مسجد یا کلیسای محل خود به عنوان یک منبع احتمالی نگاه کنید.

حتی اگر در حال حاضر وابستگی مذهبی ندارید، ممکن است بخواهید گزینه های مختلفی را دنبال کنید و ببینید آیا مکانی برای عبادت وجود دارد که با ارزش ها و اعتقادات شما مطابقت داشته باشد یا خیر.

در واقع، تحقیقات نشان داده است که افرادی که به طور منظم در مراسم مذهبی شرکت می کنند، تعداد بیشتری از پیوندها و ارتباطات اجتماعی را دارند. آنها همچنین تمایل دارند تا تعاملات اجتماعی مثبت بیشتری را گزارش کنند و از حضور منظم نسبت به کسانی که کمتر شرکت می کنند بهره مند شوند.

من هیچ کس را ندارم که با او صحبت کنم…

غیر معمول نیست که احساس کنید کسی را ندارید که با او صحبت کنید. همه گاهی چنین احساسی دارند. برای داشتن چنین احساسی هم لازم نیست تنها باشید. شما می توانید در یک مهمانی، محل کار، خانه یا حتی زمانی که با دوستان خود وقت می گذرانید، احساس تنهایی و انزوا کنید.
موانع رایج برای حمایت اجتماعی درک شده می تواند شامل ننگ، عدم دسترسی، عزت نفس ضعیف، تغییر زندگی و چالش های سلامت روان باشد. برای مثال، کناره‌گیری اجتماعی می‌تواند نشانه‌ای از افسردگی باشد، و یافتن ارتباطاتی که بهزیستی عاطفی بهتری را تقویت می‌کنند را دشوارتر می‌کند.

با این حال، یافتن افرادی برای صحبت می تواند به کاهش انگ مشکلات سلامت روان کمک کند.

با تشویق گفتگوهای باز و حمایتی، می توانیم فضای امنی را برای افراد ایجاد کنیم تا بدون ترس از قضاوت به دنبال کمک باشند. این گفتگوها به عادی سازی مبارزات با مشکلات سلامت روان کمک می کند و منجر به افزایش آگاهی، پذیرش و در نهایت سلامت روانی بهتر برای همه می شود.

با ارسال پیامک یا تماس برای چت یا جویا شدن حال افرادی که از قبل می شناسید دوباره ارتباط را برقرار می کند. شروع یک ارتباط می تواند منجر به تماس بیشتر و احیای مجدد یک رابطه بین فردی نزدیک شود.

راهبردهای دیگری که برای کمک به افزایش ارتباط اجتماعی و مبارزه با تنهایی توصیه می شود عبارتند از:

  • دعوت از یک دوست یا همسایه برای شروع یک روال پیاده روی
  • پیوستن یا راه اندازی یک انجمن کتاب خوانی
  • برنامه ریزی برای گردهمایی خانوادگی
  • برای مرور اخبار به پارک، کتابخانه یا کافی شاپ بروید
  • برای هدفی که به آن اهمیت می دهید داوطلب شوید
  • حضور در خانه سالمندان

مهم این است که سعی کنید یک سیستم پشتیبانی از افرادی که در صورت نیاز به صحبت می توانید به آنها مراجعه کنید بسازید . در حالت ایده‌آل، این سیستم پشتیبانی شامل دوستان، اعضای خانواده، متخصصان آموزش دیده و سایرینی است که درگیری‌های مشابه دارند. با گذشت زمان و عمل به توصیه های گفته شده، احساس اینکه کسی را ندارید که با او صحبت کنید، خاطره ای دور به نظر می رسد.

حرف آخر

گاهی اوقات احساس تنهایی کردن غیرمعمول نیست، اما ممکن است افراد در حال حاضر به دلیل افزایش دورکاری و کاهش زمان کار کردن حضوری، چنین احساساتی را بیشتر تجربه کنند.

چه با تنهایی گاه به گاه یا احساس مزمن انزوا کنار بیایید، بدانید که در احساس تنهایی تنها نیستید (حتی اگر چنین احساسی داشته باشید). کاوش راه‌های مختلف برای مقابله و دستیابی به کمک حرفه‌ای می‌تواند به شما کمک کند احساس ارتباط بیشتری داشته باشید.

صحبت کردن با یک متخصص سلامت روان میتواند به شما کمک کند ارتباطات معنی‌داری با مردم ایجاد کنید و همچنین میتواند به شما کمک کند تا راهبردهایی را برای کنار آمدن با تنهایی به روشی سالم کشف کنید.

علاوه بر این، یک درمانگر می تواند به شما کمک کند تا دلایل اصلی تنهایی خود را کشف کنید. به عنوان مثال در یک رابطه یا ازدواج احساس تنهایی می کنید، یا پس از جدایی احساس تنهایی می کنید، یا اگر احساس تنهایی و افسردگی می کنید.

اگر افسردگی به تنهایی شما کمک می‌کند، یک متخصص سلامت روان می‌تواند راه‌های درمانی مانند شرکت در درمان شناختی رفتاری (CBT) را برای اصلاح افکار منفی و در برخی موارد، مصرف دارو یا درمان با روش های جدید را پیشنهاد کند. که به درمان علائم شما کمک می کند.

 

“من خیلی تنهام چیکار کنم؟” اگر احساس میکنید تنها هستید این 10 راهکار را ببینید

 

واحد علوم اعصاب رفتاری (اضطراب، افسردگی و سایر اختلالات خلقی-رفتاری)

 

بهترین مشاوره روانشناسی در شیراز

نحوه انتخاب بهترین مرکز مشاوره در شیراز

 

 

1/5 - (1 امتیاز)