07136476172 - 09172030360 [email protected]

یک مطالعه جدید نشان می دهد رژیم غذایی سرشار از غذاهای فرآوری شده منجر به التهاب عصبی و کاهش حافظه در موش های مسن می شود. مکمل رژیم غذایی فرآوری شده با DHA ، یک اسید چرب امگا 3 ، به کاهش مشکلات حافظه و کاهش التهاب کمک می کند.

 

یک مطالعه جدید نشان می دهد که چهار هفته رژیم غذایی با غذای بسیار فرآوری شده منجر به واکنش التهابی قوی در مغز موش های مسن شد که با علائم رفتاری از دست دادن حافظه همراه بود.

محققان همچنین دریافتند که مکمل رژیم غذایی فرآوری شده با اسید چرب امگا 3 DHA از مشکلات حافظه جلوگیری کرده و اثرات التهابی را تقریباً

به طور کامل در موش های مسن کاهش می دهد. التهاب عصبی و مشکلات شناختی در موشهای صحرایی جوان که رژیم غذایی فرآوری شده را

مصرف می کردند ، تشخیص داده نشد.

 

رژیم غذایی مورد مطالعه غذاهای آماده انسانی را که اغلب برای ماندگاری طولانی بسته بندی می شوند مانند چیپس سیب زمینی و سایر تنقلات ، غذاهای منجمد مانند غذاهای ماکارونی و پیتزا و گوشت های شیرین حاوی مواد نگهدارنده.

محققان می گویند رژیم های غذایی بسیار فرآوری شده با چاقی و دیابت نوع 2 نیز ارتباط دارند و این نشان می دهد که مصرف کنندگان مسن ترجیح می دهند غذاهای مفید را کاهش دهند و غذاهای غنی از DHA مانند ماهی قزل آلا را به رژیم غذایی خود اضافه کنند. این مطالعه تنها در چهار هفته آشکار شد.

 

روث بارینتوس ، نویسنده ارشد مطالعه ، محقق در موسسه تحقیقات پزشکی رفتاری دانشگاه ایالتی اوهایو و استادیار روانپزشکی و سلامت رفتاری ، گفت: “این واقعیت که ما به سرعت این آثار را مشاهده می کنیم کمی نگران کننده است.”

 

این یافته ها نشان می دهد که مصرف رژیم غذایی فرآوری شده می تواند نقایص قابل توجه و ناگهانی حافظه ایجاد کند – و در افراد مسن ، کاهش سریع حافظه احتمال پیشرفت بیشتر در بیماری های عصبی مانند بیماری آلزایمر را دارد. با آگاهی از این امر ، شاید بتوانیم غذاهای فرآوری شده را در رژیم غذایی خود محدود کنیم و مصرف غذاهای غنی از اسید چرب امگا 3 DHA را افزایش دهیم تا از پیشرفت آن جلوگیری یا کند شود. ”

 

این تحقیق در مجله brain , behavior and immunity منتشر شده است.

 

آزمایشگاه Barrientos مطالعه می کند که چگونه رویدادهای روزمره – مانند جراحی ، عفونت یا در این مورد ، رژیم غذایی ناسالم – ممکن است باعث التهاب در مغز پیری شود ، با تمرکز ویژه بر مناطق هیپوکامپ و آمیگدال. این کار بر اساس تحقیقات قبلی وی است که نشان می دهد رژیم غذایی کوتاه مدت و پرچرب می تواند منجر به از دست دادن حافظه و التهاب مغز در حیوانات مسن شود و سطح DHA در هیپوکامپ و آمیگدال مغز موش مسن کمتر است.

DHA یا دوکوزاهگزانوئیک اسید ، یک اسید چرب امگا 3 است که همراه با ایکوزاپنتانوئیک اسید (EPA) در ماهی و سایر غذاهای دریایی وجود دارد.

از جمله عملکردهای متعدد DHA در مغز ، نقش در دفع واکنش التهابی است – این اولین مطالعه در مورد توانایی آن برای عملکرد در برابر التهاب

مغز است که توسط رژیم غذایی فرآوری شده ایجاد می شود.

 

تیم تحقیق به طور تصادفی موش های صحرایی نر 3 ماهه و 24 ماهه را به چاو معمولی خود (32 درصد کالری از پروتئین ، 54 درصد کربوهیدراتهای پیچیده مبتنی بر گندم و 14 درصد چربی) ، رژیم غذایی بسیار پردازش شده  اختصاص داد. 19.6٪ کالری از پروتئین ، 63.3٪ از کربوهیدراتهای تصفیه شده – نشاسته ذرت ، مالتودکسترین و ساکارز – و 17.1٪ از چربی) ، یا همان رژیم غذایی فرآوری شده با DHA

 

فعال شدن ژنهای مرتبط با یک پروتئین قوی ضد التهابی و دیگر نشانگرهای التهاب در هیپوکامپ و آمیگدال موشهای مسن که رژیم غذایی فرآوری شده را به تنهایی مصرف می کردند در مقایسه با موشهای جوان در هر رژیم غذایی و موشهای مسنی که از مکمل DHA استفاده می کردند ، افزایش یافت.

موش های مسن تر در رژیم غذایی پردازش شده نیز علائم از دست دادن حافظه را در آزمایش های رفتاری نشان دادند که در موش های جوان مشهود نبود. آنها مدت زمان گذراندن در فضایی ناآشنا را در عرض چند روز فراموش کردند ، این نشانه ای از مشکلات مربوط به حافظه در هیپوکامپ بود و رفتار ترس پیش بینی کننده ای را به عنوان نشانه خطر نشان ندادند ، که نشان می داد ناهنجاری هایی در آمیگدال وجود دارد.

 

آمیگدال در انسان در خاطرات مرتبط با رویدادهای احساسی-ترس و ایجاد اضطراب-دخیل است. اگر این ناحیه از مغز ناکارآمد باشد ، نشانه هایی که خطر را پیش بینی می کنند ممکن است نادیده گرفته شوند و منجر به تصمیمات بد شوند. ”

 

نتایج همچنین نشان داد که مکمل DHA رژیم های غذایی فرآوری شده مصرف شده توسط موش های مسن به طور موثری از افزایش پاسخ التهابی در مغز و همچنین علائم رفتاری از دست دادن حافظه جلوگیری می کند.

 

محققان میزان دقیق DHA – یا کالری و مواد مغذی دقیق – که توسط حیوانات دریافت می شود را نمی شناسند ، که همه آنها دسترسی نامحدود به غذا داشتند. هر دو گروه سنی مقدار قابل توجهی از وزن خود را در رژیم غذایی فرآوری شده افزایش دادند ، در حالی که حیوانات پیر به طور قابل توجهی بیشتر از حیوانات جوان افزایش وزن داشتند. مکمل DHA هیچ تأثیر پیشگیرانه ای بر افزایش وزن مرتبط با خوردن غذاهای بسیار فرآوری شده نداشت

 

این یک یافته کلیدی بود: Barrientos از تفسیر نتایج به عنوان مجوز برای مصرف کنندگان برای صرف غذاهای فرآوری شده تا زمانی که مکمل DHA مصرف کنند ، هشدار داد. او گفت که برای جلوگیری از اثرات منفی متعدد غذاهای بسیار تصفیه شده ، تمرکز بر بهبود رژیم کلی است

 

اینها انواع رژیم هایی هستند که به عنوان چربی کم تبلیغ می شوند ، اما بسیار پردازش می شوند. آنها فیبری ندارند و کربوهیدراتهای تصفیه شده ای دارند که به کربوهیدراتهای بی کیفیت نیز معروف هستند. ” “افرادی که به بررسی اطلاعات تغذیه ای عادت دارند باید به فیبر و کیفیت کربوهیدرات ها توجه کنند. این مطالعه واقعاً نشان می دهد که این موارد مهم هستند.

 

مصرف امگا3 در نوجوانی و کاهش ریسک روان پریشی در بزرگسالی!

 

آیا مصرف مکمل امگا 3 درد عضلات پس از ورزش را کم می کند؟

 

استفاده از آمینو اسید ها و امگا 3 برای درمان اختلال دو قطبی: مکمل هایی مفید، طبیعی و بی خطر

به این مقاله امتیاز دهید