پسرم خیلی عصبانیه چیکار کنم (بهترین راهکار) با هم بشنویم:
پسرم خیلی عصبانیه چیکار کنم؟ این سوالی است که بسیاری از والدینی که به ما مراجعه می کنند می پرسند.
عصبانیت فرزندتان میتواند تجربهای چالشبرانگیز و نگرانکننده برای شما باشد. به عنوان یک پدر یا مادر دلسوز، طبیعی است که به دنبال راههایی برای کمک به فرزندتان در مدیریت عصبانیت و آرامش یافتن باشید.
در این متن، به چند راهکار عملی برای کمک به پسرتان در مقابله با عصبانیت اشاره خواهیم کرد و همچنین، کلینیک سلامت مغز دانا را به عنوان منبعی تخصصی برای دریافت کمک و مشاوره معرفی خواهیم کرد:
1. درک ریشه عصبانیت:
اولین قدم برای کمک به پسرتان، درک دلیل عصبانیت او است. عصبانیت میتواند ریشه در عوامل مختلفی مانند مشکلات خانوادگی، مشکلات در مدرسه، قلدری، مسائل مربوط به هویت، یا حتی تغییرات هورمونی دوران بلوغ داشته باشد. سعی کنید با پسرتان در مورد احساساتش صحبت کنید و با دقت به او گوش فرا دهید.
2. ایجاد فضایی امن و حمایتی:
به پسرتان نشان دهید که در کنارش هستید و او را درک میکنید. فضایی امن و حمایتی برای او ایجاد کنید تا بتواند آزادانه در مورد احساساتش صحبت کند و از شما کمک بخواهد. از سرزنش یا تحقیر او خودداری کنید، زیرا این کار او را بیشتر منزوی و عصبانی خواهد کرد.
3. آموزش مهارتهای کنترل خشم:
به پسرتان مهارتهای مختلفی برای کنترل خشم آموزش دهید. این مهارتها میتوانند شامل تکنیکهای تنفس عمیق، شمارش معکوس، رهاسازی عضلات، یا بیان احساسات به روشهای سالم باشند.
4. تشویق به فعالیتهای مثبت:
پسرتان را تشویق کنید تا در فعالیتهای مثبت و سازنده مانند ورزش، هنر، یا موسیقی شرکت کند. این فعالیتها میتوانند به تخلیه انرژی منفی و افزایش حس آرامش او کمک کنند.
5. الگوی رفتاری مناسبی باشید:
به یاد داشته باشید که شما الگوی رفتاری اصلی فرزندتان هستید. سعی کنید در برخورد با موقعیتهای چالشبرانگیز، خشم خود را به شیوهای سالم مدیریت کنید.
6. صبور و حوصلهمند باشید:
تغییر رفتار و یادگیری مهارتهای جدید زمان میبرد. در این مسیر صبور و حوصلهمند باشید و از تشویق و حمایت فرزندتان دریغ نکنید.
7. در صورت نیاز به دنبال کمک حرفهای باشید:
اگر این سوال را دارید که پسرم خیلی عصبانیه چیکار کنم و اگر احساس میکنید که از پس مدیریت عصبانیت پسرتان برنمیآیید، از کمک یک متخصص مانند روانشناس یا روانپزشک کودک دریغ نکنید.
در اینجا، کلینیک سلامت مغز دانا را به شما معرفی میکنیم. این کلینیک با بهرهگیری از متخصصان مجرب و با سابقه در زمینه روانشناسی کودک و نوجوان، میتواند خدمات تخصصی و مؤثری را برای کمک به فرزندتان در مدیریت عصبانیت و ارتقای سلامت روان او ارائه دهد.
خدمات کلینیک سلامت مغز دانا در شیراز شامل موارد زیر است:
- ارزیابی و تشخیص تخصصی: متخصصان ما پس از بررسی دقیق وضعیت فرزندتان، ریشه عصبانیت او را شناسایی کرده و برنامهی درمانی مناسب را برای او طراحی میکنند.
- روان درمانی: روشهای مختلف روان درمانی مانند شناختی- رفتاری، گروهی و فردی به فرزندتان در یادگیری مهارتهای کنترل خشم، مدیریت احساسات و ارتقای سلامت روان کمک میکنند.
- فناوری های عصبی: نقشه برداری از مغز کمک می کند تا چالش هایی که در امواج مغزی فرد وجود دارد شناسایی کرده و راهکار درمانی غیر دارویی پیشنهاد شود.
- مشاوره والدین: در این جلسات، راهکارهای مفیدی برای کمک به شما در مدیریت رفتار فرزندتان و ایجاد محیطی حمایتی در خانه ارائه میشود.
- گروههای آموزشی: کلینیک سلامت مغز دانا گروههای آموزشی مختلفی را برای والدین و فرزندان برگزار میکند که در آنها میتوانید اطلاعات مفیدی در مورد عصبانیت، کنترل خشم و سلامت روان دریافت کنید.
برای کسب اطلاعات بیشتر و رزرو وقت میتوانید با کلینیک سلامت مغز دانا تماس بگیرید یا اینجا نوبت خود را رزرو کنید:
آدرس: شیراز بلوار بعثت (حدفاصل چهارراه خلدبرین و فلکه سنگی) ساختمان پزشکی مریم طبقه پنجم واحد13 شماره تماس: 07136476172 – 09172030360
به خاطر داشته باشید که شما تنها نیستید. بسیاری از والدین با چالش عصبانیت فرزندان خود روبرو هستند. با صبر، حوصله، و استفاده از از راهکارهای مناسب، میتوانید به پسرتان کمک کنید تا عصبانیت خود را به شیوهای سالم مدیریت کند و به آرامش و تعادل در زندگیاش دست یابد.
درباره نویسنده
دکتر علی محمد کمالی فارغ التحصیل دکترای تخصصی علوم اعصاب از دانشگاه علوم پزشکی شیراز، بیش از 15 سال است که در زمینه پژوهش، تدریس و فعالیت های اجرایی در حوزه علوم اعصاب فعالیت و تجربه دارد. وی همچنین در ارتقا عملکرد های شناختی با استفاده از نوروتکنولوژی و مطالعات خواب تخصص ویژه ای دارد. او یکی از بنیانگذاران انستیتو سلامت مغز دانا است، (گروهی که سلامت مغز را اولویت جامعه می داند).
دکتر کمالی بیش از 50 مقاله پژوهشی (h-index 13) در مجلات معتبر علمی به چاپ رسانده و در حال حاضر مدیر عامل انستیتو سلامت مغز دانا است. بعلاوه به عنوان پژوهشگر ارشد واحد مغز، شناخت و رفتار دپارتمان علوم اعصاب دانشگاه علوم پزشکی شیراز مشغول فعالیت می باشد. می توانید پژوهش او را در Google Scholar دنبال کنید.
دکتر کمالی علاوه بر تخصص در زمینه علوم اعصاب، سال ها است که به عنوان مدیر اجرایی مجله علوم پزشکی پیشرفته و فناوری های کاربردی (JAMSAT) مشغول به فعالیت است. همچنین به عنوان دبیر اجرایی انجمن علوم اعصاب ایران شاخه فارس فعالیت می کند.