07136476172 - 09172030360 [email protected]

 

بادام زمینی علاوه بر اینکه خوشمزه است می تواند برای لامتی ما نیز مفید باشد. مطالعه ای که بر روی مردان و زنان ژاپنی انجام شد نشان داد که مصرف بادام زمینی خطر بیماری های قلبی عروقی و سکته مغزی ایسکمیک را کاهش می دهد. بر اساس تحقیقات جدید منتشر شده در امروز ، مردان و زنان آسیایی مقیم ژاپن که بادام زمینی (به طور متوسط 4-5 بادام زمینی در روز) مصرف می کردند ، در مقایسه با افرادی که از بادام زمینی استفاده نمی کردند ، کمتر دچار سکته مغزی ایسکمیک یا بیماری قلبی عروقی می شدند.

 

در حالی که مطالعات قبلی مصرف بادام زمینی را با سلامت قلب و عروق در بین آمریکایی ها مرتبط کرده بود ، محققان در این مطالعه به طور خاص ارتباط بین مصرف بادام زمینی و بروز انواع مختلف سکته مغزی (ایسکمیک و خونریزی دهنده) و بیماریهای قلبی عروقی (مانند سکته مغزی و بیماری ایسکمیک قلب) را بررسی کردند. ) در بین مردان و زنان ژاپنی.

 

ما برای اولین بار کاهش خطر سکته مغزی ایسکمیک مرتبط با مصرف بیشتر بادام زمینی در جمعیت آسیایی را نشان دادیم. “. “نتایج ما نشان می دهد که افزودن بادام زمینی به رژیم غذایی شما تأثیر مفیدی بر پیشگیری از سکته مغزی ایسکمیک دارد.”

 

بادام زمینی سرشار از مواد مغذی مفید برای قلب است ، مانند “اسیدهای چرب غیر اشباع تک ، اسیدهای چرب چند غیر اشباع ، مواد معدنی ، ویتامین ها و فیبر غذایی که با کاهش عوامل خطر از جمله فشار خون بالا ، سطح” بد “در خون ، به کاهش خطر ابتلا به بیماری های قلبی عروقی کمک می کند. کلسترول و التهاب مزمن .

یک پژوهش

 

محققان فراوانی دفعات مصرف افراد بادام زمینی را در رابطه با سکته مغزی و بیماری های قلبی عروقی مورد بررسی قرار دادند. این تجزیه و تحلیل شامل افرادی است که در دو مرحله ، در 1995 و 1998-1999 ، در مجموع بیش از 74000 مرد و زن آسیایی ، 45 تا 74 ساله ، از مطالعه آینده نگر مرکز بهداشت عمومی ژاپن استخدام شدند.

 

شرکت کنندگان یک نظرسنجی جامع از شیوه زندگی را تکمیل کردند که شامل پرسشنامه ای در مورد فراوانی مصرف بادام زمینی بود. بسته به زمان ثبت نام اولیه ، آنها تقریباً 15 سال – تا سال 2009 یا 2012 مورد پیگیری قرار گرفتند.

 

میزان بروز سکته مغزی و بیماری ایسکمیک قلب با پیوند با 78 بیمارستان شرکت کننده در مناطق مورد مطالعه تعیین شد.

 

محققان شرایط دیگر سلامتی ، سیگار کشیدن ، رژیم غذایی ، مصرف الکل و فعالیت بدنی را مطابق با مشارکت کنندگان در پرسشنامه ها تنظیم کردند. بر اساس سوابق پزشکی ، محققان 3،599 سکته مغزی (2223 ایسکمیک و 1،376 خونریزی دهنده) و 849 مورد بیماری ایسکمیک قلبی ایجاد کردند که در طول دوره پیگیری ایجاد شد.

 

سطوح مصرف بادام زمینی در چهار چهارم طبقه بندی شد ، با 0 بادام زمینی در روز به عنوان کمترین میزان مصرف در مقایسه با 4.3 بادام زمینی بدون پوست در روز (متوسط) به عنوان بالاترین. در مقایسه با رژیم غذایی بدون بادام زمینی ، محققان دریافتند خوردن حدود 4-5 عدد بادام زمینی بدون پوست در روز با موارد زیر همراه است:

 

کاهش 20 درصدی سکته مغزی ایسکمیک ؛

  •      16 risk خطر کمتر سکته مغزی ؛
  •      13 risk خطر ابتلا به بیماری های قلبی عروقی (این شامل سکته مغزی و بیماری ایسکمیک قلبی می شود).
  •      ارتباط معنی داری بین مصرف بادام زمینی و خطر کمتر سکته مغزی یا بیماری ایسکمیک قلب مشاهده نشد.

 

ارتباط بین مصرف بادام زمینی و کاهش خطر سکته مغزی و بیماری های قلبی عروقی در مردان و زنان ثابت بود.

 

ایکهارا گفت: “تأثیر مفید مصرف بادام زمینی بر خطر سکته مغزی ، به ویژه سکته مغزی ایسکمیک ، با وجود مقدار کمی از بادام زمینی که توسط شرکت کنندگان خورده شد ، یافت شد.” عادت خوردن بادام زمینی و آجیل درختی هنوز در کشورهای آسیایی رایج نیست. با این حال ، افزودن مقدار کمی به رژیم غذایی فرد می تواند یک روش ساده و در عین حال موثر برای کاهش خطر بیماری های قلبی عروقی باشد. ”

 

انجمن قلب آمریکا خوردن حدود پنج وعده آجیل بدون نمک در هفته را توصیه می کند. یک وعده ½ اونس (2 قاشق غذاخوری) آجیل است. علاوه بر بادام زمینی ، انجمن همچنین می گوید که سایر گزینه های سالم آجیل شامل بادام هندی بدون نمک ، گردو ، هویج ، آجیل ماکادامیا و فندق است.

 

چندین محدودیت در این مطالعه ذکر شد ، از جمله اعتبار و پایایی اندازه گیری های مصرف بادام زمینی در جمع آوری و تجزیه و تحلیل داده ها. تعصب ناشی از این اندازه گیری ها ممکن است منجر به خطا در ارتباط شود. با این حال ، تجزیه و تحلیل خطای اندازه گیری انجام شد و ارتباطات دقیق نشان داد.

 

انواع سکته ی مغزی

 

نوع سکته مغزی شما بر درمان و بهبود شما تأثیر می گذارد.

 

سه نوع اصلی سکته مغزی عبارتند از:

 

  1.      سکته مغزی ایسکمیک.
  2.      سکته هموراژیک.
  3.      حمله ایسکمیک گذرا (یک هشدار یا “سکته مغزی کوچک”).

 

 

 

سکته مغزی ایسکمیک

 

بیشتر سکته های مغزی (87٪) سکته های ایسکمیک هستند. لخته های خون اغلب باعث انسداد می شوند که منجر به سکته مغزی ایسکمیک می شود.

 

سکته هموراژیک

 

سکته مغزی هموراژیک زمانی اتفاق می افتد که شریانی در مغز نشت کرده یا پاره شود (باز شود). خون نشت شده فشار زیادی بر سلول های مغزی وارد می کند که به سلول های مغز آسیب می رساند. فشار خون بالا و آنوریسم-برآمدگی های بالون مانند در یک شریان که می تواند کشیده و منفجر شود-نمونه هایی از شرایطی هستند که می توانند باعث سکته مغزی هموراژیک شوند.

 

دو نوع سکته مغزی هموراژیک وجود دارد:

 

  1. خونریزی داخل مغزی شایع ترین نوع سکته مغزی هموراژیک است. زمانی رخ می دهد که یک شریان در مغز منفجر می شود و بافت اطراف آن را با خون غرق می کند.
  2.      خونریزی ساب آراکنوئید نوع کمتری از سکته مغزی هموراژیک است. این به خونریزی در ناحیه بین مغز و بافتهای نازکی که آن را می پوشاند اشاره دارد.

 

حمله ایسکمیک گذرا (TIA)

 

حمله ایسکمیک گذرا (TIA) گاهی اوقات “سکته مغزی کوچک” نامیده می شود. این بیماری با انواع اصلی سکته مغزی متفاوت است زیرا جریان خون به مغز فقط برای مدت کوتاهی مسدود می شود – معمولاً بیشتر از 5 دقیقه.

 

مهم است بدانید که:

 

  •     TIA علامت هشداردهنده سکته مغزی در آینده است.
  •     TIA یک فوریت پزشکی است ، درست مانند سکته مغزی.
  •     سکته مغزی و TIA نیاز به مراقبت های اورژانسی دارند. در صورت احساس علائم سکته مغزی یا مشاهده علائم در اطرافیان خود ، فوراً با اورژانس تماس بگیرید.
  •     به هیچ وجه نمی توان در ابتدا دانست که علائم TIA یا نوع عمده سکته مغزی است.
  •     مانند سکته های ایسکمیک ، لخته های خون اغلب باعث TIA می شوند.
  •     بیش از یک سوم افرادی که TIA دارند و تحت درمان قرار نمی گیرند در عرض 1 سال دچار سکته مغزی می شوند. حدود 10 تا 15 درصد از افراد ظرف 3 ماه پس از TIA دچار سکته مغزی می شوند

 

تشخیص و درمان TIA ها می تواند خطر سکته مغزی بزرگ را کاهش دهد. اگر TIA دارید ، تیم مراقبت های بهداشتی شما می توانند علت را پیدا کرده و برای جلوگیری از سکته مغزی قدم بردارند.

 

ارتباط بین بیماری آلزایمر و سکته مغزی

 

پژوهش ها نشان می دهند خواب می تواند به بهبود پس از سکته کمک کند.

 

 

به این مقاله امتیاز دهید