بررسی ارتباط بین فشار خون و احساسات
مردان مبتلا به پرفشاری خون اغلب هنگام نگاه کردن به چهره شخص دیگر عبارات عصبانیت را تشخیص می دهند. سوگیری تشخیص خشم به افزایش فشار خون در طول زمان کمک می کند. اگر فرد اغلب تمایل به احساس عصبانیت داشته باشد.
منبع: دانشگاه کنستانز
فشار خون بالا یک بیماری است. با این حال. در اکثر موارد. هیچ توضیح پزشکی واضحی وجود ندارد که به آن “فشار خون ضروری” گفته می شود. آیا عوامل روانشناختی می تواند نقش داشته باشد؟
در این زمینه. آلیسا اور و پروفسور پترا ویرتز. روانشناسان سلامت زیستی کنستانز. مطالعه ای را روی شرکت کنندگان مرد به همراه همکارانی از کنستانز (آلمان) و سوئیس طی چندین سال انجام دادند.
یک پژوهش
محققان می خواستند مکانیسم های روانی-اجتماعی در فشار خون بالا را بهتر درک کنند. زیرا کار قبلی در این زمینه سؤالات زیادی را باز گذاشته است.
در مقالهای که در 22 مارس 2022 در Annals of Behavioral Medicine منتشر شد. آنها نشان دادند که در مقایسه با یک گروه کنترل سالم. مردان مبتلا به فشار خون اساسی اغلب وقتی به چهره دیگران نگاه میکردند. عبارات عصبانیت را تشخیص میدادند.
علاوه بر این. به نظر میرسد که این سوگیری تشخیص خشم به افزایش فشار خون در طول زمان کمک میکند. اگر کسی به طور مکرر و شدید خشم را تجربه کند. به این تمایل «خشم صفت» می گویند.
شناخت احساسات مختلط
محققان در مطالعه خود بر روی 145 مرد دارای فشار خون بالا و فشار خون نرمال. تصاویر متفاوتی از افراد عصبانی ارائه کردند. با این حال. این تصاویر تنها خشم را نشان ندادند. بلکه خشم را با یکی از سه احساس دیگر ترکیب کردند: ترس. شادی و غم. پس زمینه این رویکرد این است که در زندگی روزمره. چهره افراد به ندرت فقط یک احساس را نشان می دهد
احساسات مختلط شایع ترند. هر یک از تصاویر تغییر شکل داده شده توسط کامپیوتر. دو احساس را با شدت تاثیر متفاوت نشان می دهد. از شرکت کنندگان پرسیده شد که کدام احساس را در تصاویر می بینند.
آلیسا اوئر میگوید: «مردان پرفشار خون خشم را بیشتر از هر احساس دیگری تشخیص میدهند. بنابراین. آنها خشم نشان داده شده در چهره دیگران را در مقایسه با گروه کنترل سالم ما بیش از حد ارزیابی کردند.
پترا ویرتس میافزاید: «به نظر میرسد که خشم بیش از حد نشاندادهشده توسط افراد دیگر بر اینکه «خشم با ویژگیهای بالا» به افزایش فشار خون در طول زمان کمک میکند تأثیر میگذارد.
از این رو. به نظر می رسد عوامل بین فردی در فشار خون ضروری نقش دارند. انتظار ارتباط بین پرفشاری خون و جنبه های اجتماعی یکی از دلایلی بود که باعث شد این مطالعه توسط خوشه تعالی “مرکز مطالعات پیشرفته رفتار جمعی” حمایت شود.
بهبود درمان فشار خون ضروری
اوئر و ویرتز امیدوارند که نتایج آنها توسط سایر محققان مورد بررسی و تایید قرار گیرد. آلیسا اور. که در حال حاضر در حال تکمیل دکترای خود در روانشناسی است. می گوید: «سپس. گام بعدی ارائه حمایت هدفمندتر به افراد مبتلا به فشار خون ضروری است. اوئر به «درمانهای درمانی میاندیشد که به درک فرد از محیطهای اجتماعی میپردازد تا از خشم دیگران محافظت کند».
چنین مداخلات درمانی مهم خواهد بود. زیرا داروهای کاهش دهنده فشار خون فقط عواقب فشار خون را درمان می کند. اما علل بالقوه را برطرف نمی کند. علاوه بر این. فشار خون بالا یکی از عوامل خطر اصلی برای بیماری های قلبی عروقی است. در سال 2020. مانند سال های گذشته. اداره آمار فدرال (Destatis) بیماری های قلبی عروقی را به عنوان عامل اصلی مرگ و میر در آلمان معرفی کرد.
Destatis در یک بیانیه مطبوعاتی گزارش داد که 338001 مرگ یا بیش از یک سوم کل مرگ و میرها (34٪) را می توان به بیماری های قلبی عروقی نسبت داد.
بیماری های قلبی و عروقی
بیماری های قلبی عروقی به ویژه برای افراد مسن کشنده است: 93 درصد از کسانی که در اثر بیماری قلبی عروقی جان خود را از دست داده اند 65 سال یا بیشتر بوده اند.
در مورد زنان چطور؟ محققان امیدوارند که مطالعات آینده شامل زنان شود. از آنجایی که زنان ممکن است در تشخیص احساسات خود با مردان متفاوت باشند و زنان کمتری از فشار خون بالا رنج می برند. این مطالعه در ابتدا بر روی مردان متمرکز شد.
فشار خون و احساسات
https://neurosciencenews.com/anger-hypertension-20301/
سید مهدی ساداتی هستم. عاشق مغز! داروساز و دانشجوی دکترای تخصصی علوم اعصاب. عضو تیم مرکز سلامت مغز دانا! از علاقه هام شناسوندن کارایی های هیجان انگیز مغز به زبان ساده به آدمهاست! جست و جو می کنم در افسردگی، داروهای موثر بر مغز و سایر بیماری های حوزه ی روان و البته نوروپلاستیسیتی!