07136476172 - 09172030360 [email protected]

سریع بخواب رفتن (سه ​​راه برای داشتن خواب سریعتر) با هم بشنویم:

اگر ساعت ها طول می کشد تا به خواب روید، شما تنها نیستید. بسیاری از افراد که به کلینیک خواب ما مراجعه می کنند سوالشان این است که چکار می توانند کنند تا سریع بخواب روند.

چه جوابی برای مبارزه با این شب های بی خوابی وجود دارد؟

خواب بهتر فقط مربوط به بالش شما نیست — هرچند که، آن نیز مهم است، تنظیم خود با بالش مناسب می‌تواند یک قطعه پازل بزرگ و خیره کننده باشد.

اولین کاری که می توانید برای بهبود کیفیت (و کمیت) خواب خود در هر شب انجام دهید این است که مسئولیت را به عهده بگیرید. در اینجا آمده است که چگونه می توانید سریع بخوابید و از خواب بهتری لذت ببرید.

سه چیز که برای سریع بخواب رفتن به آن نیاز دارید

تعدادی از نکات و ترفندهای مفید برای بهبود کیفیت خواب وجود دارد. از تمرینات تنفس عمیق گرفته تا برنامه های منظم، در اینجا سه ​​تکنیک مفید برای داشتن خواب بهتر در شب آورده شده است.

تکنیک های مدیتیشن را تمرین کنید

اگر می‌خواهید شب‌ها سریع‌تر بخوابید، کاهش استرس در زمان خواب می‌تواند کمک کند. مطالعات نشان داده اند که مدیتیشن برای افرادی که با بی خوابی دست و پنجه نرم می کنند موثر است و می تواند باعث سریعتر بخواب رفتن آنها شود. مدیتیشن اساساً شکلی ریشه ای از خودآگاهی است و چند ترفند آرامش بخش وجود دارد که به افراد کمک می کند سریعتر به خواب بروند.

در اینجا سه ​​تکنیک مفید وجود دارد که به شما کمک می کند هنگام خواب آرام شوید. برای بهبود کیفیت خواب خود یکی را امتحان کنید:

  • آرامش پیشرونده عضلانی: این روش همچنین به عنوان آرام سازی عمیق عضلانی نیز شناخته می شود، این روش ذهن شما را تحت تاثیر بدن شما قرار می دهد. در حالی که در رختخواب دراز می کشید، با تمرکز بر روی یک گروه عضلانی پس گروه دیگر عضلانی، عضلات را رها کنید. هدف این است که هر ماهیچه را به مدت پنج تا 10 ثانیه منقبض کنید، سپس رها کنید و سپس به آهستگی چند نفس عمیق بکشید. از صورت خود شروع کنید سپس به سمت شانه ها، سینه و غیره حرکت کنید. این می تواند به کاهش استرس بدن کمک کند.
  • روش تنفس چهار-هفت-هشتساده تر از آرام سازی پیشرونده عضلانی، این روش تنفس می تواند یک تکنیک آسان برای سریعتر بخواب رفتن باشد. همه چیزهایی که باید بدانید به نام این تکنیک تنفس چرخه ای است: به مدت چهار ثانیه نفس بکشید، نفس خود را به مدت هفت ثانیه نگه دارید و سپس به مدت هشت ثانیه آرام و عمیق بازدم کنید. سعی کنید زبان خود را در پشت دندان های جلویی بالایی خود قرار دهید. این کار را چندین بار تکرار کنید تا استرس را تنظیم کنید و سریعتر به حالت آرامش برسید.
  • تکنیک نظامی: همانطور که از نامش می توانید حدس بزنید، این آخرین تکنیک در مورد سریعتر بخواب رفت است. اگر می خواهید شب ها هر چه سریعتر بخوابید، روش نظامی می تواند بهترین دوست شما باشد. هنگامی که احساس راحتی کردید، شروع به تمرکز بر روی قسمت های مختلف بدن کنید. فک، پلک و ابروی خود را شل کنید. شانه های خود را پایین بیاورید و نفس عمیق بکشید. همانطور که بدن خود را پایین می آورید، سعی کنید یک محیط آرام را تجسم کنید. جلوگیری از افکار مزاحم در ابتدا می تواند دشوار باشد، به خصوص اگر با اضطراب زیادی در قبل از خواب دست و پنجه نرم کنید، اما این بخش مهمی از معادله است. تمام این فرآیند را به آرامی انجام دهید و در عرض چند دقیقه می توانید به خواب بروید.

این تکنیک‌های تمدد اعصاب زمانی بهترین نتیجه را دارند که در رختخواب راحت باشید. اگر احساس می‌کنید پیدا کردن وضعیت خواب ایده‌آل روی تشک‌تان یک چالش است، ممکن است وقت آن رسیده باشد که آن را تغییر دهید.

به یک برنامه خواب ثابت متعهد شوید

اگر می خواهید سرعتر بخواب روید باید یک برنامه خواب داشته باشید و هر شب به آن متعهد باشید. به طور معمول، یک بزرگسال با برنامه خواب نسبتاً خوب 15 تا 20 دقیقه طول می کشد تا بخوابد.

رعایت یک برنامه خواب ثابت می‌تواند مفید برای سلامتی شما باشد، که منجر به کیفیت خواب بهتر و همچنین کاهش زمان بخواب رفتن می‌شود.و اگر این روند تکرار شود، بدن از ساعت درونی خود پیروی می کند. و شما هر شب در یک ساعت خاص آماده خواب می شوید. و این سریعتر به خواب رفتن شما را بسیار آسان تر می کند.

بخواب رفتن خود را با عادات سالم در روز سریعتر کنید

ایجاد برنامه های سالم در شب تنها ترفند برای بهبود کیفیت خواب شما نیست. اگر هنگام تلاش برای به خواب رفتن در شب خود را بی قرار می بینید، این ممکن است نشانه ای باشد که برای ایجاد تعادل در خواب شبانه به فعالیت بیشتری در روز نیاز دارید.

نشان داده شده است که قرار گرفتن در معرض نور در طول روز باعث بهبود مدت خواب می شود. انجام تمرینات ورزشی در طول روز نیز می تواند به امادگی شما برای بخوابرفتن سریع کمک کند و بدنتان را بهتر برای خوابی آرام آماده کند. همچنین، محدود کردن مصرف کافئین نیز می تواند به تنظیم استرس کمک کند. 

کلام آخر

اگر تمام راهکار های گفته شده را رعایت می کنید ولی هنوز مشکل در بخواب رفتن دارید و این مشکل شما طولانی مدت یا بدتر می شود، مهم است که به متخصصین اختلالات خواب در  کلینیک اختلالات خواب مراجعه کنید تا بتواند به شما کمک کند تا علت را شناسایی کنید و درمان بهینه را توصیه کند.

کلینیک خواب شیراز (اختلالات خواب-سلامت خواب)

آیا آلپرازولام خواب آور است؟ بهترن راهکار چیست؟

درمان قطعی بی خوابی به کمک فناوری

به این مقاله امتیاز دهید