کلینیک بیش فعالی در شیراز (با تکنولوژی های روز دنیا) با هم بشنویم:
اگر به دنبال کلینیک بیش فعالی در شیراز هستید پیشنهاد ما به شما انستیتو سلامت مغز دانا است. ما به ارائه درمان های پیشرفته بیش فعالی (ADHD) توسط متخصصان آموزش دیده در این زمینه، افتخار می کنیم. ما درک می کنیم که دارو تنها راه حل نیست، به همین دلیل است که علاوه بر دارو ما متعهد به ارائه خدمات غیر دارویی و فناوری های عصبی هستیم. ماموریت ما حمایت از مراجعین برای کاهش بیش فعالی و افزایش یافتن تمرکز برای دستیابی به اهدافشان است.
کلینیک ما واقع در بلوار بعثت شیراز، در ارائه ارزیابی، درمان و پشتیبانی پیشرفته برای کودکان و بزرگسالان مبتلا به بیش فعالی و ADHD تخصص دارد.
با حساسیت و دلسوزی، به شما در دستیابی به اهدافتان کمک می کنیم – چه بخواهید عملکرد شغلی یا مدرسه خود را بهبود ببخشید، چه مهارت های مدیریت زمان یا روابط شخصی خود را.
اگر به دنبال کلینیک بیش فعالی در شیراز هستید پیشنهاد ما به شما انستیتو سلامت مغز دانا است. با ما در تماس باشید: 07136476172 09172030360
اولین گام برای رسیدگی به علائم شما یا کودکتان ارزیابی توسط متخصصین روانپزشکی ما است که با همکاری متخصصین علوم اعصاب انجام می شود.
سپس متخصصین ما، سابقه پزشکی شما یا کودکتان را بررسی می کنند و تعیین می کنند که آیا نیاز به ارزیابی های دقیقتری دارید با خیر.
این ارزیابی ها شامل نقشه مغزی و تست های شناختی هست. به کمک این ابزار و فناوری ها می توانیم تشخیص دقیق تری داشته باشیم.
پس از تایید مشکل بیش فعالی شما می تواند از خدمات داروی و غیر دارویی ما بهرمند شوید. خدمات غیر دارویی ما شامل انواع فناوری های عصبی شامل تحریک مغز، نوروفیدبک، واقعیت مجازی، کاردمانی شناختی، رواندرمانی و … می باشد.
هدف ما این است که به شما کمک کنیم تا بفهمید که ADHD چگونه زندگی شما را تحت تاثیر قرار می دهد و یک برنامه درمانی شخصی به شما ارائه می کنیم تا شما را در سفر به سمت سلامت روان یاری کنیم.
آیا صرفاً مصرف داروها سریعتر و آسانتر نخواهد بود؟
متأسفانه، داروهای ADHD راه حل سریعی نیستند که بسیاری از مردم می خواهند. برخی از افراد در واقع از دارو سود می برند، اما زمانی که همراه با مهارت های آموخته شده و فناوری های عصبی استفاده شود، بسیار بهتر عمل می کند.
آیا من ADHD دارم؟
در کلینیک بیش فعالی در شیراز، برای تعیین اینکه آیا شما ADHD یا بیش فعالی دارید یا خیر، متخصصین روانپزشکی و روانشناسی حضور دارند بعلاوه از تست های تشخیصی مانند ارزیابی های شناختی و نقشه برداری از مغز در صورت لزوم استفاده می شود.
کودکان به طور طبیعی فعالیت و هیجان بیشتری نسبت به بزرگان دارند، اما زمانی که کودک مبتلا به ADHD یا بیش فعالی است، این فعالیت بیش از حد کار او را در خانه و مدرسه مختل می کند.
نمرات کاهش می یابند یا دوستی ها به راحتی از هم می پاشند که باعث کاهش کیفیت زندگی و افزایش ناامیدی برای کودک شما می شود.
ADHD هم شامل بیش فعالی و هم بی توجهی می شود. در کودکان، علائم شایع ADHD عبارتند از:
- مشکل در فعالیت های مدرسه و تکالیف
- مشکل در توجه به جزئیات
- به راحتی حواسش پرت می شود
- فراموشکار
- بی قراری می کند یا روی صندلی خودآرام و قرار ندارند
- مشکلی در ارتباطی
- مشکل در انتظار
- حرف دیگران را قطع می کند یا در حین صحبت پاسخ ها را به زبان می آورد
در حالی که همه ما روزهایی را داریم که احساس می کنیم حواسمان پرت می شود یا دقت نداریم، فردی که ADHD دارد این علائم را به طور مداوم خواهد داشت. بسیاری از کودکان یک یا چند مورد از رفتارهای ذکر شده در بالا را در دوران نوجوانی نیز نشان می دهند.
برای اینکه فرد مبتلا به ADHD یا بیش فعالی تشخیص داده شود، باید به مدت شش ماه یا بیشتر علائم داشته باشد.
علائم این بیماری معمولاً در دوران کودکی شروع می شود اما ممکن است مورد توجه قرار نگیرد.
این ویژگیها به بزرگسالی منتقل میشوند و بر عملکرد شغلی و اجتماعی تأثیر میگذارند. در نتیجه ممکن است بی قراری، پذیرش و مهارت های گوش دادن و ارتباط ضعیف رخ دهد. آنها ممکن است در مورد قرارها یا برنامه ها فراموش کاری کنند و مدیریت زمان ضعیفی داشته باشند.
بزرگسالان مبتلا به ADHD و بیش فعالی
بزرگسالان مبتلا ، علائم مشابه کودکان را خواهند داشت، اما به احتمال زیاد راه هایی را آموخته اند که این علائم را پنهان کنند. در کلینیک بیش فعالی در شیراز ممکن است علائمی مشخصی داشته باشید که تشخیص را برای متخصصین ما آسان کند و ممکن است این علائم پیچیده باشد که نیاز به ارزیابی های دقیقتری توسط متخصصین ما دارد.
مانند کودکان، بیشتر بزرگان از این علائم را در طول زندگی خود تجربه کرده اند، اما زمانی که فرد مبتلا به بیش فعالی است، روابط شخصی او را مختل می کند و می تواند بر کار آنها تأثیر بگذارد.
علائم ADHD و بیش فعالی در بزرگسالان عبارتند از:
- رفتار تکانشی
- مدیریت زمان و برنامه ریزی ضعیف
- نوسانات خلقی
- مشکل در تکمیل یا اجله کارها یا پروژه ها
- تحمل کم استرس
چگونه بیش فعالی تشخیص داده می شود؟
در حالی که هیچ آزمایش واحدی برای ADHD و بیش فالی وجود ندارد، در کلینیک بیش فعالی شیراز، روشهای زیادی برای ارزیابی و تشخیص فرد مبتلا به ADHD وجود دارد. بهترین راه برای آزمایش فردی استفاده از ترکیبی از این روش ها می باشد.
روانپزشک ما از معیارهای DSM5 استفاده می کند که راهنمای طبقه بندی استانداردی است که توسط پزشکان در سراسر کشور استفاده می شود. این معیارها، بر اساس اطلاعات خود فرد یا اطلاعات والدین و معلمان بررسی می شود.
علاوه بر بررسی تاریخچه و علائم شما، چندین تست کامپیوتری وجود دارد که در واقع می تواند دامنه توجه و تمرکز شما را اندازه گیری کند. این تست می تواند توانایی فرد در تمرکز و کنترل تکانشگری را اندازه گیری کند. در کلینیک بیشفعالی، ممکن است از شما بخواهیم که این آزمایش را به عنوان بخشی از ارزیابی انجام دهید.
یکی دیگر از ابزار های کمک تشخیصی، نقشه برداری از مغز است. در این روش با استفاده از الکترودهایی که روی سر قرار می گیرد فعالیت مغز را بررسی میکنیم. و در صورتی که علائمی از بیش فعالی وجود داشته باشد گزارش می کنیم.
با جمع آوری تمام این اطلاعات، می توان ارزیابی دقیق تری برای کمک به تشخیص و گزینه های درمانی بعدی انجام داد.
چگونه در کلینیک بیش فعالی شیراز درمان می شوید؟
ما پس از جمع آوری اطلاعات دقیق، با استفاده از روش های دارویی و غیر دارویی درمان را آغاز می کنیم. روش های غیر دارویی شامل فناوری های عصبی مانند تحریک فراجمجمه ای مغز (tDCS,tACS) ونوروفیدبک می باشد.(کلینیک ما به عنوان بهترین مرکز نوروفیدبک در شیراز شناخته می شود.) همچنین با استفاده از نرم افزار های تخصصی به درمان و بهبود عملکرد فرد خواهیم پرداخت. در کلینیک ما علاوه بر موارد گفته شد از کاردرمانی و رواندرمانی عصب روانشناختی برای بهبود عملکرد فرد استفاده می شود.
درباره نویسنده
دکتر علی محمد کمالی فارغ التحصیل دکترای تخصصی علوم اعصاب از دانشگاه علوم پزشکی شیراز، بیش از 15 سال است که در زمینه پژوهش، تدریس و فعالیت های اجرایی در حوزه علوم اعصاب فعالیت و تجربه دارد. وی همچنین در ارتقا عملکرد های شناختی با استفاده از نوروتکنولوژی و مطالعات خواب تخصص ویژه ای دارد. او یکی از بنیانگذاران انستیتو سلامت مغز دانا است، (گروهی که سلامت مغز را اولویت جامعه می داند).
دکتر کمالی بیش از 50 مقاله پژوهشی (h-index 13) در مجلات معتبر علمی به چاپ رسانده و در حال حاضر مدیر عامل انستیتو سلامت مغز دانا است. بعلاوه به عنوان پژوهشگر ارشد واحد مغز، شناخت و رفتار دپارتمان علوم اعصاب دانشگاه علوم پزشکی شیراز مشغول فعالیت می باشد. می توانید پژوهش او را در Google Scholar دنبال کنید.
دکتر کمالی علاوه بر تخصص در زمینه علوم اعصاب، سال ها است که به عنوان مدیر اجرایی مجله علوم پزشکی پیشرفته و فناوری های کاربردی (JAMSAT) مشغول به فعالیت است. همچنین به عنوان دبیر اجرایی انجمن علوم اعصاب ایران شاخه فارس فعالیت می کند.