07136476172 - 09172030360 [email protected]

بیماران مبتلا به بیماری کرونا اغلب تمام تلاش خود را برای مقابله با علائم ناتوان کننده، مانند اسهال، درد شکم، گرفتگی، کاهش اشتها و کاهش وزن انجام می دهند.

با گذشت زمان، این مبارزه می تواند تأثیرات خود را بر بهزیستی روانشناختی و عاطفی آنها بگذارد تا جایی که بسیاری از آنها در یک افسردگی شدید قرار می گیرند.

و در حالی که ممکن است دلایل مختلفی وجود داشته باشد که افراد مبتلا به بیماری کرونا دچار افسردگی می شوند، درک ارتباط بین دو شرط اولین گام برای مقابله موثر با این مشکل است.

در اینجا افراد مبتلا به بیماری کرون باید بدانند:

 

بیماریهای مزمن بر سلامت روان تأثیر می گذارد. افرادی که از بیماری مزمن و افسردگی رنج می برند ممکن است دریابند که یک بیماری اغلب وضعیت دیگری را بدتر می کند. فرانک جی سیلو، دکترای روانشناسی در نیوجرسی توضیح می دهد: “افراد مبتلا به بیماری کرونا با بیماری مزمنی روبرو هستند که خارج از کنترل آنها است.” هیچ درمانی ندارد، و بر کار، روابط اجتماعی، دانشگاهی، خانوادگی و سایر زمینه های زندگی فرد تأثیر می گذارد. “

این که “هیچ درمانی” وجود ندارد می تواند زمینه ساز احساس ناامیدی شود و در نهایت می تواند به یک دید بدبینانه تر نسبت به زندگی منجر شود. دوره های طولانی احساس ناامیدی، درماندگی و بدبینی همه علائم افسردگی هستند.

برعکس، اکنون شواهدی وجود دارد که نشان می دهد افتادن در دام افسردگی می تواند فرسودگی ناشی از کرونا را تشدید کند. مطالعه ای که در ژوئن سال 2016 در یک ژورنال آمریکایی انجام شد، بیش از 2100 داوطلب را دنبال کرد و نشان داد که در طی یک سال، بیمارانی که با وخامت علائم افسردگی روبرو شده اند، گزارش داده اند که دارای اسهال و درد مکرر هستند. آنها همچنین به دلیل این شرایط در بیمارستان بستری شدند.

مدیریت چالش های بدنی سخت است. بیماری کرونا منجر به ایجاد احساس درماندگی و سردرگمی می شود و می تواند بسیار چالش برانگیز باشد. زیرا بسیار غیرقابل پیش بینی است.

“همیشه تهدید علائم وجود دارد.” با توجه به این نوع عدم اطمینان که در شما وجود دارد، وقتی سعی می کنید یک زندگی عادی داشته باشید این وضعیت بسیار استرس زا می باشد.

 

 

کرونا می تواند مانع زندگی شخصی شما شود. علاوه بر چالش های جسمی، بیماران گاهی خود را مجبور به ایجاد تغییر در سبک زندگی دشوار می کنند. اگر علائم وخیم تر شود، ممکن است مجبور شوند برنامه ها را با دوستان خود لغو کنند و در نهایت وقت بیشتری را در تنهایی بگذرانند.

علاوه بر این، مبتلایان به بیماری کرونا ممکن است در مورد مشکلات خانواده و عزیزان خود احساس گناه کنند، بنابراین آنها خود را حتی بیشترناامید می یابند. علائم همچنین ممکن است مانع از کارکرد آنها به همان سرعتی و کارآمدی گذشته شود. سرانجام عملکرد شغلی آنها دچار اختلال می شود.

خوشبختانه افسردگی یک بیماری قابل درمان است، اگرچه معمولاً به کمک حرفه ای نیاز دارد. Sileo احساس می کند که درمان افسردگی در مبتلایان به بیماری کرونا می تواند از اهمیت ویژه ای برخوردار باشد. وی می گوید: “افسردگی سیستم ایمنی بدن ما را به خطر می اندازد.” از آنجا که کرونا یک بیماری مربوط به سیستم ایمنی است، درمان افسردگی برای جلوگیری از کاهش بیش از حد سیستم ایمنی در حال حاضر به خطر افتاده بسیار مهم است. “

نکاتی درباره نحوه برخورد با افسردگی هنگام ابتلا به کرونا


بنابراین اگر به بیماری کرونا مبتلا هستید و فکر می کنید علائم افسردگی را نشان می دهید، در اینجا مراحلی را می توانید برای بازگشت به مسیر درست استفاده کنید:

یک درمانگر پیدا کنید. پزشک خانواده شما می تواند به شما در یافتن یک مشاور بهداشت روان یا روانشناس کمک کند. متخصصان بهداشت روان با کمک به آنها در تعیین اهداف واقع بینانه و شناسایی الگوهای منفی تفکر، با بیماران همکاری می کنند تا راهکارهایی را برای مقابله با علائم افسردگی تهیه کنند.

سعی کنید برای خودتان کاری مثبت انجام دهید. طبق مطالعه ای که در فوریه 2016 در روانپزشکی منتشر شده است، ترکیب یک برنامه ورزشی متوسط ​​با تکنیک های مراقبه می تواند باعث کاهش افسردگی و بهبود وضعیت کلی فرد شود.

برای برخی از افراد، داروهای ضد افسردگی ممکن است روحیه را تقویت کنند. فراتر از درمان و تغییر در شیوه زندگی، پزشک ممکن است داروی ضد افسردگی مانند Zoloft (sertraline) یا Prozac (fluoxetine) تجویز کند. بیمارانی که داروهای ضد افسردگی را انتخاب می کنند حتماً در مورد آنها با پزشک معالج خود صحبت کنند تا از هرگونه تعامل منفی با هر داروی تجویز شده برای کرونا جلوگیری شود.

سالم ماندن از نظر ذهنی، عاطفی و روانشناختی از عناصر اساسی در مدیریت بیماری کرونا هستند، بنابراین اقدامات لازم را برای مراقبت از بهسازی عاطفی خود انجام دهید، همانطور که از بدن خود مراقبت می کنید.

 

برای اطلاعات بیشتر به موسسه سلامت مغز دانا مراجعه کنید.

منبع:

everydayhealth.com

به این مقاله امتیاز دهید