07136476172 - 09172030360 [email protected]

اافراد زیادی در ایالات متحده با پریشانی روانی و عاطفی زندگی می کنند. مشکلات اعصاب و روان روز به روز بدتر می شود. در سال 2019، تقریباً 19.86٪ از بزرگسالان ایالات متحده یک مشکل مربوط به سلامت روان را تجربه کردند.

دلایل احتمالی بدتر شدن سلامت روان شامل عواملی مانند استفاده از رسانه های اجتماعی و انزوا یا تنهایی است. با این حال، عوامل دیگری مانند سابقه خانوادگی و تجربیات با سایر شرایط سلامت نیز می‌توانند نقش داشته باشند. در ادامه با ما همراه باشید.

کدام مشکلات اعصاب و روان در حال افزایش است؟

مواردی از شرایط سلامت روان افزایش یافته است، از جمله:

مشکلات اضطرابی
افسردگی
اختلالات وسواسی اجباری و مسائل مرتبط با آن
مشکل خواب و بیداری
مسائل مرتبط با مواد

عوامل خطر مشکلات اعصاب و روان

برخی از عوامل می توانند در ایجاد مشکلات اعصاب و روان نقش داشته باشند، مانند:

  • تجارب نامطلوب دوران کودکی (ACEs)
  • مصرف الکل یا مواد مخدر
  • عوامل بیولوژیکی
  • عوامل ژنتیکی از جمله سابقه خانوادگی
  • عدم تعادل شیمیایی مبتنی بر مغز
  • تجربیات ناشی از داشتن شرایط پزشکی مانند سرطان یا دیابت
  • احساس انزوا و تنهایی
  • مسائل هویتی
  • تغییرات مهم زندگی، مانند پدر یا مادر شدن یا از دست دادن شغل
  • تجربیات آسیب زا
  • آسیب های تروماتیک مغزی (TBIs)
  • نگرانی های سلامتی زنان، مانند ناباروری، یائسگی، دوره پس از زایمان و بارداریعوامل دیگری نیز در افزایش بروز بیماری های روانی نقش داشته اند. برای کسب اطلاعات بیشتر به ادامه مطلب مراجعه کنید.

1. استفاده از رسانه های اجتماعی

تخمین زده می‌شود که 72 درصد آمریکایی‌ها از رسانه‌های اجتماعی استفاده می‌کنند. در حالی که پلتفرم‌های شبکه‌های اجتماعی به بسیاری از افراد اجازه می‌دهند تا با خانواده و دوستان خود در ارتباط باشند، اما تحقیقات نشان داده است که برخی از جنبه‌های منفی رسانه‌های اجتماعی – به‌ویژه در مورد مشکلات اعصاب و روان وجود دارد.

رفتارهای ناسالم مرتبط با استفاده از رسانه های اجتماعی عبارتند از:

  • مقایسه بیش از حد خود با دیگران
  • زورگویی مجازی
  • تجربه ترس از دست دادن (FOMO)

 

بسیاری از مطالعات استفاده از رسانه‌های اجتماعی را به‌ویژه در میان افراد جوان با پیامدهای ضعیف‌تر سلامت روان مرتبط می‌دانند. یک بررسی سیستماتیک نشان داد که زمان زیادی که صرف استفاده از رسانه های اجتماعی می شود با اضطراب، افسردگی، تصویر منفی بدن و پریشانی روانی مرتبط است.
تحقیقات نشان داده است که کاهش استفاده از رسانه های اجتماعی ممکن است اثر معکوس داشته باشد. یک مطالعه نشان داد دانشجویان کالج که استفاده از رسانه های اجتماعی را به مدت سه هفته محدود کردند، در مقایسه با افرادی که استفاده نامحدود از شبکه های اجتماعی داشتند، به طور قابل توجهی احساس تنهایی و افسردگی اشان کاهش یافت.

بر اساس مطالعه ای که بر روی بیش از 5000 نفر انجام شد، برخی از اشکال استفاده از رسانه های اجتماعی – به ویژه فیس بوک، اسنپ چت و یوتیوب – با سطوح بالاتری از علائم افسردگی که خود گزارش می شوند مرتبط است.

2. بیماری کرونا

این بیماری همه گیر باعث افزایش تعداد افراد با مشکلات اعصاب و روان شد. قبل از همه‌گیری کرونا، تحقیقات نشان می‌دهد که میزان پریشانی روانی جدی (SPD) در بین بزرگسالان ایالات متحده به طور مداوم بین 3 تا 4 درصد بوده است که شامل بیش از 8 میلیون آمریکایی است.

تنها در ایالات متحده، از هر پنج بزرگسال، یک نفر گزارش داد که این بیماری همه گیر به طور قابل توجهی بر سلامت روان آنها تأثیر منفی گذاشته است. در میان آنها – و یکی از مهمترین عوامل – انزوای اجتماعی بود که افراد در طول این بیماری همه گیر تحمل کردند. مشخص شد که انزوای اجتماعی به تنهایی پیامدهای منفی قابل توجهی بر بهزیستی روانی دارد.

ناتوانی در کار، عدم حمایت از جانب عزیزان و مشارکت کمتر اجتماعی با انزوای اجتماعی مرتبط بود. سایر عوامل استرس زا در طول همه گیری عبارتند از:

  • مرگ یکی از عزیزان
  • ترس از عفونت
  • نگرانی های مالی

3. انزوا و تنهایی

انزوا همچنین می تواند باعث تنهایی شود که با مشکلات اعصاب و روان از جمله افسردگی و اضطراب مرتبط است.

بیماری کرونا انزوا را تشدید کرد. این انزوا به دلیل روندهای اجتماعی مانند کاهش مشارکت جامعه و ازدواج و بچه دار شدن افراد کمتر بود. افراد مسن بیشتر در معرض خطر تنهایی هستند زیرا احتمال بیشتری دارد که با چالش هایی مانند:

مقابله با بیماری مزمن
تنها زندگی کردن
از دست دادن عزیزان دست و پنجه نرم کنند.
علاوه بر این، انزوای اجتماعی در افراد مسن با نرخ بالاتر افسردگی، اضطراب و خودکشی مرتبط است.

در حالی که بسیاری از مطالعات و اطلاعات در مورد افراد مسن و تنها هستند، بزرگسالان جوان می توانند با تنهایی دست و پنجه نرم کنند. یک مطالعه نشان داد که جوانان 16 تا 24 ساله تنهاترین گروه در کشورهای غربی هستند – حتی از افراد مسن تر.

محققان خاطرنشان کردند که این مورد قبل از همه گیری بود و همچنین شیوع تنهایی در این گروه را تا حدی به استفاده از رسانه های اجتماعی مرتبط می دانستند.

4. عدم دسترسی به مراقبت استاندارد

علاوه بر افزایش نیاز به مراقبت های روانپزشکی در صورت افزایش شرایط سلامت روان، دریافت این مراقبت می تواند دشوار باشد. بیش از نیمی از افراد مبتلا به بیماری روانی تحت درمان قرار نمی گیرند.

تقریباً 11 درصد از بزرگسالان و جوانان مبتلا به بیماری روانی بیمه نیستند. این داده ها با وجود دسترسی بیشتر مردم به مراقبت های بهداشتی مقرون به صرفه از طریق قانون  است.

بیش از 25 میلیون آمریکایی روستایی در مناطقی زندگی می کنند که کمبود متخصصان بهداشت روانی دارند. حتی اگر آنها ابزاری برای صحبت با یک متخصص داشته باشند، ممکن است در دسترس نباشد.

به عبارت دیگر، ممکن است افراد بیمه ای داشته باشند که خدمات سلامت روان را پوشش می دهد. اما در صورت در دسترس نبودن آن خدمات، مزایای بیمه را لغو می کند.

راه هایی برای مراقبت از سلامت روان

اگر به خاطر مشکلات اعصاب و روان به کمک نیاز دارید، تماس فوری با یک ارائه دهنده مراقبت های بهداشتی ضروری است. آنها می توانند اطلاعاتی در مورد منابع موجود در منطقه شما به شما بدهند و در صورت لزوم به یک متخصص بهداشت روان ارجاع دهند. علاوه بر این، شیوه های خودمراقبتی وجود دارد که ممکن است برای سلامت روان شما مفید باشد. بنابراین همین حالا با تیم چند تخصصی کلینیک سلامت مغز دانا تماس بگیرید.

منبع: https://www.health.com/condition/depression/8-million-americans-psychological-distress

با بچه ای که درس نمی خواند چه کنیم؟ (9 راهکار)

با بچه عصبانی چگونه رفتار کنیم؟ (8 راهکار)

چطور فرزندی مهربان و قوی پرورش دهیم؟

به این مقاله امتیاز دهید