07136476172 - 09172030360 [email protected]

یادمان نرود که کودک نوپا تا دو سالگی  مغز بسیار انعطاف پذیری دارد و تک تک رفتار ها و تعاملات ما با وی، بر مغز او تاثیر می گذارد. با خواندن و یادگیری به بهبود مغز کودک خود توجه کنیم.

 

   14.سرعت خود را با خلق و خوی کودک خود مطابقت دهید.

بعضی از کودکان به راحتی با شرایط عجیب سازگار می شوند – برخی جسورانه و تکانشی هستند و برخی کاملا خجالتی. وقتی می خواهید شجاعت و سطح راحتی یک کودک خجالتی را افزایش دهید ، یا به یک کودک بسیار فعال کمک کنید تا با خیال راحت از انرژی خارق العاده خود در هنگام یادگیری کنترل تکانه استفاده کند. پذیرش شما به او راحتی لازم برای آزمایش و یادگیری آزادانه را می دهد.

 

  15. وعده های غذایی را مثبت کنید.

هنگام خوردن کودک ، نام غذاها را با صدای بلند بگویید. وقتی یاد می گیرد خودش را سیر کند ، هر چقدر هم که تلاش های اولیه باعث کثیفی لباس او شود ، لذت را ابراز کنید. این باعث ایجاد ارتباطات دلپذیری با زمان غذا و غذا خوردن خواهد شد. از طرف دیگر ، درگیری و نق زدن در مورد غذا می تواند به الگوی مغزی منفی منجر شود.

 

    16.پاسخهای واضحی نسبت به اقدامات کودک خود ارائه دهید.

اگر به رفتارهای کودک خود از راه های قابل پیش بینی ، اطمینان بخش و مناسب پاسخ دهید ، یک مغز جوان و در حال رشد می آموزد که جهان را معنا کند. تا آنجا که ممکن است ثابت قدم باشید.

 

   17. از نظم مثبت استفاده کنید.

عواقب واضحی ایجاد کنید بدون اینکه کودک شما را بترساند یا شرم آور کند. اگر کودک نوپای شما نامناسب عمل می کند ، مانند ضربه زدن به کودک دیگر ، تا سطح چشم او پایین بیایید ، از یک صدای جدی و پایین استفاده کنید ، و قانون را به وضوح بیان کنید. قوانین را برای سن کودک خود ساده ، سازگار و منطقی نگه دارید. انتظار اینکه کودک نوپایی دست به گلدان شیشه ای روی میز قهوه نزند ، منطقی نیست اما درخواست از یک کودک نوپا که ماسه را به بیرون از ماسه پرتاب نکند منطقی است.

 

   18. احساسات همدلی را برای دیگران الگوی خود قرار دهید.

از لحظات قابل یادگیری که شخصی غمگین یا ناراحت به نظر می رسد استفاده کنید تا به کودک نوپای خود کمک کنید تا از احساسات ، مراقبت ، تقسیم و مهربانی یاد بگیرد. هرچه ارتباطات مغزی بیشتری برای پاسخ های همدلی و حسن نیت ارائه می دهید ، اتصال مدارهای مغزی بیشتر خواهد شد. این نه تنها به زبان و یادگیری شناختی ، بلکه به مهارت های احساسی مثبت نیز کمک می کند!

 

   19. بازی تحت نظارت را با مواد نامرتب ترتیب دهید.

این می تواند آب ، شن و ماسه ، و حتی چیزهای چسبناک و یا آب گوشت باشد! این به کودک شما درباره خصوصیات مایعات ، جامدات و مخلوط ها – تجربه های حسی که برای مغز یادگیری بسیار مهم است – می آموزد.

 

   20. به کودک خود ابراز شادی و علاقه کنید.

اجازه دهید زبان بدن ، چشمان درخشان ، توجه شما به حباب زدن و فعالیت های کودک و نوازش و لبخندهای ملایم ، ماهیت دوست داشتنی کودک کوچک شما را تأیید کند.

 

 

مثل همیشه ، با این اسباب بازی ها بر بازی کودک خود نظارت کنید. برخی ممکن است تا رسیدن کودک به کمک شما نیاز داشته باشند!

یادمان نرود که کودک نوپا تا دو سالگی  مغز بسیار انعطاف پذیری دارد و تک تک رفتار ها و تعاملات ما با وی، بر مغز او تاثیر می گذارد. با خواندن و یادگیری به بهبود مغز کودک خود توجه کنیم.

20 راه برای تقویت مغز کودک مان (قسمت اول)

20 راه برای تقویت مغز نوزاد و کودک مان (قسمت دوم)

 

به این مقاله امتیاز دهید