07136476172 - 09172030360 [email protected]

قهوه یکی از محبوب ترین نوشیدنی های جهان است. در ادامه به ویژگی های قهوه و ارتباط آن با مغز و سلامتی می پردازیم.

 

قهوه و بیماری پارکینسون

 

بیماری پارکینسون یک اختلال مزمن CNS است  این با مرگ سلول های عصبی در مغز که دوپامین ترشح می کنند و برای حرکت ماهیچه ها مهم هستند مشخص می شود. پارکینسون عمدتا بر حرکت تأثیر می گذارد و اغلب شامل لرزش است. هیچ درمان شناخته شده ای برای این بیماری وجود ندارد ، که پیشگیری را بسیار مهم می کند.

جالب است که مطالعات نشان می دهد که قهوه ممکن است خطر ابتلا به بیماری پارکینسون را کاهش دهد.

 

یک مطالعه مروری بزرگ 29٪ خطر ابتلا به بیماری پارکینسون را در افرادی که 3 فنجان قهوه در روز می نوشند ، کاهش می دهد. به نظر می رسد که مصرف 5 فنجان فایده چندانی نداشته باشد ، نشان می دهد که بیشتر لزوماً بهتر نیست.

 

به نظر می رسد کافئین موجود در قهوه مولفه فعال مسئول این اثرات محافظتی است  با این حال ، باید توجه داشت که در حالی که شواهد قابل توجه است ، 100٪ قطعی نیست.

 

نتیجه نهایی

هنگامی که قهوه در حد اعتدال مصرف شود می تواند برای مغز شما بسیار مفید باشد. در کوتاه مدت ، ممکن است خلق و خو ، هوشیاری ، یادگیری و زمان واکنش را بهبود بخشد. استفاده طولانی مدت ممکن است از بیماری های مغزی مانند آلزایمر و پارکینسون محافظت کند. اگرچه بسیاری از این مطالعات مشاهده ای هستند – به این معنی که نمی توانند علت و معلولی را اثبات کنند – اما به شدت نشان می دهند که قهوه برای مغز شما مفید است.

 

با این حال ، اعتدال مهم است. هنگامی که کافئین بیش از حد مصرف می شود ، می تواند باعث اضطراب ، ناراحتی ، تپش قلب و

مشکلات خواب شود.

 

برخی از افراد به کافئین حساس هستند ، در حالی که برخی دیگر می توانند فنجان های زیادی را در روز بدون هیچ گونه عوارض جانبی بنوشند.

 

با این وجود ، برخی افراد قطعاً باید مصرف کافئین خود را محدود کنند ، از جمله کودکان ، نوجوانان و افراد باردار بسیاری از مردم از نوشیدن قهوه لذت می برند ، اما می خواهند مصرف کافئین خود را به دلایل شخصی یا دلایل سلامتی محدود کنند.

 

برای این افراد ، قهوه بدون کافئین یک جایگزین عالی است. قهوه بدون کافئین مانند قهوه معمولی است ، با این تفاوت که کافئین حذف شده است.

 

 

قهوه بدون کافئین چیست و چگونه تهیه می شود؟

 

دکافین مخفف قهوه بدون کافئین است. این قهوه از دانه های قهوه است که حداقل 97 درصد کافئین آن حذف شده است.

 

روش های زیادی برای حذف کافئین از دانه های قهوه وجود دارد. اکثر آنها شامل آب ، حلالهای آلی یا دی اکسید کربن هستند. دانه های قهوه در حلال شسته می شوند تا کافئین از آن استخراج شود ، سپس حلال برداشته می شود.

کافئین را می توان با استفاده از دی اکسید کربن یا فیلتر زغال چوب – روشی که به عنوان فرآیند آب سوئیس شناخته می شود – حذف کرد.

 

حبوبات قبل از بو دادن و آسیاب شدن بدون کافئین هستند. ارزش غذایی قهوه بدون کافئین جدا از محتوای کافئین باید تقریباً مشابه قهوه معمولی باشد با این حال ، طعم و بو ممکن است کمی ملایم تر شود و بسته به روش مورد استفاده ، رنگ ممکن است تغییر کند.

 

این می تواند قهوه بدون کافئین را برای کسانی که به طعم و بوی تلخ قهوه معمولی حساس هستند ، بیشتر خوشحال کند

 

چقدر کافئین در قهوه بدون کافئین وجود دارد؟

 

قهوه بدون کافئین کاملاً فاقد کافئین است.

 

در واقع حاوی مقادیر مختلف کافئین است ، معمولاً حدود 3 میلی گرم در هر فنجان .یک مطالعه نشان داد که هر 6 اونس (180 میلی لیتر) فنجان کافئین حاوی 0 تا 7 میلی گرم کافئین است. از طرف دیگر ، یک فنجان قهوه معمولی بسته به نوع قهوه ، روش تهیه و اندازه فنجان ، حدود 70-140 میلی گرم کافئین دارد.

 

بنابراین ، حتی اگر کافئین کاملاً فاقد کافئین باشد ، مقدار کافئین معمولاً بسیار کم است قهوه بدون کافئین سرشار از آنتی اکسیدان و حاوی مواد مغذی است این در واقع بزرگترین منبع آنتی اکسیدان در رژیم غذایی غربی است. قهوه معمولاً حاوی مقادیر مشابهی آنتی اکسیدان مانند قهوه معمولی است ، اگرچه ممکن است تا 15 درصد کمتر باشد.

 

این تفاوت به احتمال زیاد در اثر از دست دادن کمی آنتی اکسیدان ها در طول فرآیند بدون کافئین ایجاد می شود. آنتی اکسیدان های اصلی در قهوه معمولی و بدون کافئین اسیدهای هیدروسینامیک و پلی فنول ها هستند

آنتی اکسیدان ها در خنثی سازی ترکیبات واکنشی به نام رادیکال های آزاد بسیار موثر هستند. این آسیب اکسیداتیو را کاهش می دهد و ممکن است به جلوگیری از بیماری هایی مانند بیماری های قلبی ، سرطان و دیابت نوع 2 کمک کند

 

علاوه بر آنتی اکسیدان ها ، کافئین همچنین حاوی مقادیر کمی از برخی مواد مغذی است. یک فنجان قهوه بدون کافئین دم کرده 2.4 درصد از میزان توصیه شده روزانه منیزیم ، 4.8 درصد پتاسیم و 2.5 درصد نیاسین یا ویتامین B3 را تأمین می کند. این ممکن است مواد مغذی زیادی به نظر نرسد ، اما اگر روزانه 2 تا 3 فنجان (یا بیشتر) قهوه بنوشید ، مقدار آن به سرعت افزایش می یابد.

 

فواید قهوه بدون کافئین برای سلامتی

 

این با مزایای سلامتی متعددی مرتبط است ، که عمدتا به محتوای آنتی اکسیدان و سایر مواد فعال مربوط می شود. با این حال ، تعیین اثرات خاص قهوه بدون کافئین بر سلامتی دشوار است.

 

این امر به این دلیل است که اکثر مطالعات میزان مصرف قهوه را بدون تمایز بین قهوه معمولی و بدون کافئین ارزیابی می کنند ، و برخی حتی قهوه بدون کافئین را شامل نمی شوند. همچنین بیشتر این مطالعات مشاهده ای هستند. آنها نمی توانند ثابت کنند که قهوه باعث مزایا می شود ، فقط نوشیدن قهوه با آنها ارتباط دارد.

 

قهوه بدون کافئین ممکن است خطر ابتلا به دیابت نوع 2 را کاهش دهد. همچنین ممکن است خطر مرگ زودرس را کاهش دهد.

قهوه و مغز! (قسمت اول)

 

تاثیر مثبت مصرف قهوه بر مبتلایان به پارکینسون

 

 

به این مقاله امتیاز دهید