07136476172 - 09172030360 [email protected]

بر اساس تحقیقات سایر محققان مغز. فوسه از انتظارات به عنوان راهی برای توضیح محتوای رویاهای ما یاد می کند.

 

انتظارات

 

او می‌گوید: «محققان فرض کرده‌اند زمانی که ما انتظار چیزی را داریم. اما در جایی که محرک‌های حسی به مغز نمی‌رسند. انتظارات می‌توانند به تجربیات حسی تبدیل شوند – و به صورت توهمات روان‌پریشی یا به‌عنوان رویاها هنگام خواب ظاهر شوند.»

فریستون نیز مانند استورم به عملکرد مرکزی نورون های هرمی در عمق قشر مغز اشاره کرده است.

 

استورم و همکارانش به طور کلی توضیح می‌دهند که چگونه خواب شکل متفاوتی از عملکرد را در این اجزای سلولی ایجاد می‌کند. به این معنی که تجربیات و انتظارات ما به‌عنوان تجربیات و رویاهای حسی برانگیخته درونی ظاهر می‌شوند. این هیجان انگیز است و بسیار منطقی است.” او می گوید.

 

فوس امیدوار است تحقیقات بیشتر آنها اهمیت سایر انتقال دهنده های عصبی مانند دوپامین. سروتونین و GABA را نیز آشکار کند.

 

خواب REM

 

او می‌گوید: «همچنین بسیار هیجان‌انگیز خواهد بود که آنها بتوانند این مدل را گسترش دهند تا شکل فعالیتی را که به نظر می‌رسد مشخصه خواب REM است. که احتمالاً در مورد امواج جهت‌گیری است که از ساقه مغز بیرون می‌آیند. در بر گیرد.»

Fosse می‌گوید: این همان نوع فعالیتی است که وقتی از صداهای ناگهانی و سایر رویدادهای اطراف خود مطلع می‌شویم در حالی که بیدار هستیم. مشاهده می‌کنیم. سطح انتقال دهنده های عصبی در طول خواب REM تغییر می کند. ما بیشترین خواب را در طول خواب REM (حرکت سریع چشم) می بینیم. زمانی که چشمان ما به سرعت زیر پلک هایمان حرکت می کنند.

 

طبق نظریه جدید. ما بیشترین خواب را در طول خواب REM می بینیم زیرا غلظت یک انتقال دهنده عصبی ویژه در قشر مغز. استیل کولین. در طول خواب REM حتی بیشتر از موارد دیگر است.

 

این ماده همزمان با تغییر سایر مواد سیگنال. مکانیزم تقویتی قدرتمندی را در انتهای بالای نورون های هرمی ایجاد می کند. در عین حال. اطلاعات حسی ریشه ها از دنیای بیرونی ضعیف می شود. به عبارت دیگر. اطلاعات تولید شده در داخل. فعالیت سلول ها را به دست می گیرد و هدایت می کند. این همان چیزی است که ما درایو آپیکال می نامیم. اما ما فقط در طول خواب REM رویا نمی بینیم.

 

رویا ها

 

ما می دانیم که وقتی عمیق تر می خوابیم نیز خواب می بینیم. اما رویاهایی که در صورت بیدار شدن در طول این مرحله خواب عمیق می‌توانیم به خاطر بسپاریم. معمولاً نسبت به خواب‌های REM واضح‌تر هستند.»

 

همه خواب می بینند. اما برخی از افراد بیشتر خواب می بینند یا رویاهای خود را بهتر از دیگران به یاد می آورند. بسیاری از افرادی که فکر می کنند به ندرت رویا می بینند. پس از بیدار شدن از خواب. به سختی خواب ها را به خاطر می آورند.

 

محققان فرانسوی قبلاً ویژگی‌های خاصی را در افرادی که رویاهای بیشتری و جزئیات بیشتری را نسبت به دیگران به خاطر می‌آورند شناسایی کرده‌اند.

 

خواب دیدن در حالت بیهوشی

مطالعات اخیر. از جمله گروه تحقیقاتی استورم. نشان داده است که حتی بیمارانی که تحت بیهوشی معمولی قرار دارند. اغلب خواب می بینند. هرچند که پس از بیدار شدن از بیهوشی. تمایل به فراموشی سریع رویاها دارند.

 

داروهای روانگردان و سایر داروهای توهم زا می توانند در هنگام بیداری توهم ایجاد کنند که شبیه رویا است.

 

استورم می‌گوید: «جالب است که برخی از این مواد تأثیر ویژه‌ای بر مکانیسم‌های مولکولی در بالای نورون‌های هرمی دارند و بنابراین می‌توانند بر مکانیسم رویایی که ما پیشنهاد می‌کنیم تأثیر بگذارند.»

 

نادین فارنس. بیورن جوئل و آندره نیلسن در گروه استورم با متخصصان بیهوشی در بیمارستان دانشگاه اسلو. Rikshospitalet همکاری کرده‌اند تا بررسی کنند که چگونه کتامین بر سیگنال‌های مغزی و تجربیات افراد مورد مطالعه تأثیر می‌گذارد.

 

کتامین یک داروی آرام بخش و توهم زا است که قبل از بیهوشی استفاده می شود و در حال حاضر برای درمان افسردگی نیز تایید شده است.

 

آیا رویاها می توانند مدل داخلی مغز از جهان را بهبود بخشند؟

 

محققان هنوز مطمئن نیستند که رویاها چه کارکردهایی دارند. این موضوع بحث برانگیز است و توسط کارشناسان برجسته در انجمن تحقیقات آگاهی در اسلو در سال 2019 مورد بحث قرار گرفت.

 

استورم و سایر محققانی که در پشت این مطالعه هستند. در مقاله خود پیشنهادات جدیدی را مورد بحث قرار می دهند. از جمله الهام گرفتن از هوش مصنوعی و یادگیری ماشین. او می‌گوید: «یک احتمال جالب این است که رویاها می‌توانند برای کاوش. تکمیل و بهبود مدل درونی مغز از دنیای بیرون استفاده کنند.

 

در رویاها. مغز می‌تواند ترکیب‌های جدیدی از ورودی‌های حسی را آزمایش کند که هرگز نمی‌توانیم یا به ندرت آن‌ها را در بیداری تجربه کنیم. استورم می گوید: «این ممکن است توضیح دهد که چرا بسیاری از رویاها بسیار پوچ و متفاوت از تجربیات واقعی ما به نظر می رسند.

محققان بر این باورند که این عملکرد ممکن است مبنای مهمی برای تخیل. تخیل و توانایی برنامه ریزی ما باشد. این توانایی ها به ویژه در انسان بسیار توسعه یافته است. استورم می گوید: «مکانیسم جدیدی که ما در تئوری رویاهای خود پیشنهاد می کنیم. درایو آپیکال. ممکن است در واقع در حالت بیداری ما حتی از رویاها مهمتر باشد.

 

هنگام بیداری مکانیسم نیز می تواند مهم باشد

 

استورم می‌گوید: «وقتی بیدار هستیم. زمان زیادی را صرف تفکر انتزاعی در مورد چیزهایی می‌کنیم که در اینجا و اکنون درک نمی‌کنیم. به جای چیزهایی که به یاد می‌آوریم. تصور می‌کنیم. برنامه‌ریزی می‌کنیم. خیال‌پردازی می‌کنیم یا رویاپردازی می‌کنیم.»

 

در تمام این موارد. سلول‌های مغز عمدتاً از اطلاعات درونی استفاده می‌کنند. بسیار بیشتر از برداشت‌های حسی فعلی. و احتمالاً از درایو آپیکال برای تقویت اطلاعات داخلی استفاده می شود. اما در حالت عادی و بیداری ما. مکانیسم احتمالاً هرگز به اندازه زمانی که خواب می بینیم قوی نیست.

 

او می‌گوید وقتی بیدار هستیم. محرک‌های حسی مانند زمانی که می‌خوابیم ضعیف نمی‌شوند. بنابراین تخیل خود را با دنیای واقعی اشتباه نمی‌گیریم. استورم امیدوار است نظریه ای که آنها ایجاد کرده اند شروع چیزی بزرگتر باشد.

 

استورم می‌گوید: محققان امیدوارند که درک عمیق‌تری از نحوه عملکرد قشر مغز. نه تنها در رویاها. بلکه هنگام تفکر در حالت بیداری. و به ویژه توانایی‌های بسیار توسعه‌یافته برای برنامه‌ریزی. اجراهای انتزاعی. خلاقیت و تخیل به دست آورند.

 

آزمایش این نظریه بر روی حیوانات و انسان

 

این نظریه جدید با استناد به نتایج مطالعات بر روی انسان و حیوان. از بسیاری از گروه های تحقیقاتی و با استفاده از روش های مختلف گرد هم آمده است.

 

برای آزمایش بخش‌های مختلف این نظریه. گروه استورم آزمایش‌هایی را روی حیوانات انجام می‌دهد تا سیگنال‌های داخل مغز را با جزئیات و همچنین آزمایش‌هایی روی داوطلبان انسانی انجام دهد. این گروه فعالیت در لایه های فوقانی و عمیق قشر مغز افراد داوطلب را در حالت خواب. خواب عمیق و بیداری اندازه گیری و مقایسه خواهد کرد.

 

این تحقیق در دانشگاه گلاسکو با استفاده از میدان های مغناطیسی قدرتمندی انجام خواهد شد که می تواند تصاویری با وضوح بسیار بالا از فعالیت مغز ثبت کند. این روش محققان را قادر می‌سازد تا بین سیگنال‌های «ریشه‌ها» و «نوک درختان» نورون‌های بزرگ هرمی تمایز قائل شوند و برخی از جنبه‌های مهم این نظریه را آزمایش خواهد کرد.

 

رویا ها در هنگام خواب چگونه ساخته می شوند؟! (قسمت اول)

به این مقاله امتیاز دهید