می توان گفت متخصص ترک سیگار در شیراز، یکی از پزشکان مجرب و متخصص در زمینه ترک سیگار و بهبود سلامتی است که در شیراز فعالیت میکند. این متخصص با استفاده از روشهای علمی و نوین، به مراجعان خود کمک میکند تا به راحتی سیگار را ترک کرده و به سلامتی بهتری دست پیدا کنند.
برای اکثر افرادی که از سیگار استفاده می کنند، میل به سیگار کشیدن می تواند قوی باشد. اما شما می توانید در برابر این هوس ها بایستید.
هنگامی که احساس میکنید میل به مصرف سیگار دارید، به خاطر داشته باشید که حتی اگر این میل شدید باشد، چه سیگار بکشید و چه نکشید، احتمالاً در عرض 5 تا 10 دقیقه از بین میرود. هر بار که در برابر هوس سیگار مقاومت می کنید، یک قدم به توقف مصرف دخانیات برای همیشه نزدیک می شوید. به علاوه بخاطر داشته باشید شما فقط به نیکوتین داخل سیگار اعتیاد دارید نه 3000 سم دیگر موجود در آن!
به یاد داشته باشید که در راه ترک سیگار می توانید از متخصصین مرتبط کمک بگیرید.
اگر بدنبال بهترین مرکز درمانی برای ترک سیگار هستید متخصصین ما متشکل از روانپزشکان، روانشناسان، نوروساینتیست ها با استفاده از روش های دارویی و نوروتکنولوژی می توانند به شما در این راه کمک کنند. همه شما شایسته دریافت بهترین ها هستید. همین امروز زمان ویزیت خود را تنظیم کنید! با ما در تماس باشید.
07136476172-09172030360
آدرس: شیراز بلوار بعثت (حدفاصل چهارراه خلدبرین و فلکه سنگی) مجتمع پزشکی مریم طبقه پنجم – انستیتو سلامت مغز
ایمیل: [email protected]
اینستاگرام: danabrain.ir@
متخصص ترک سیگار در شیراز، معمولا از رشته های مختلف پزشکی مانند روانپزشکی، نورولوژی یا بقیه رشته های مرتبط هستند و با استفاده از روشهای مختلف از جمله درمانهای روانشناختی، مشاوره، تغذیه، ورزش، دارو درمانی و روش های غیر دارویی مانند تحریک مغز به مراجعان خود کمک میکند تا سیگار را ترک کنند. این متخصصین با ارائه راهکارهای موثر و دقیق به مراجعان خود، موجب میشود تا به راحتی سیگار را ترک کرده و از مشکلات سلامتی ناشی از سیگاری خود رهایی پیدا کنند.
با توجه به تخصص و تجربه این متخصصین در زمینه ترک سیگار، مراجعه به آنها میتواند برای افرادی که میخواهند سیگار را ترک کنند، بسیار مفید باشد. به علاوه، متخصص ترک سیگار در شیراز با داشتن مهارتهای لازم در ارتباط با مراجعان خود، تلاش میکند تا بهترین خدمات را به آنها ارائه دهد.
علاوه بر این، متخصص ترک سیگار در شیراز با استفاده از ابزارهای پیشرفته و نوین، مانند تحریک فراجمجمه ای مغز، نوروفیدبک، بایوفیدبک و… به مراجعان خود کمک میکند تا سریعتر و آسانتر بتوانند سیگار را ترک کنند.
رویکرد انستیتو سلامت مغز
- همکاری. متخصصین (روانپزشکان، روانشناسان و متخصصین علوم اعصاب) در روند ترک شما نظارت دارند تا تمام جنبه های وضعیت شما در روند درمان در نظر گرفته شود. تیمی از متخصصین آموزش دیده در بسیاری از زمینه ها با هم همکاری می کنند تا شما آسانتر بتوانید سیگار را ترک کنید و در صورت نیاز، سایر شرایط پزشکی را درمان کنند.
- تجربه و تخصص. انستیتو سلامت مغز یکی از بزرگترین تیم های تخصصی را در زمینه سلامت مغز گرد هم آورده، که در بسیاری از تخصصها مرتبط با سلامت مغز مهارت دارند با هم کار میکنند تا مراقبت با کیفیت و بهبودی موفق را تضمین کنند.
- ارائه خدمات کامل. مرکز سلامت مغز طیف کاملی از گزینه های درمانی را برای ترک نیکوتین ارائه می دهد. گزینه های درمانی شامل مشاوره فردی و گروهی توسط روانشناس، قرار ملاقات با روانپزشک، استفاده از خدمات نوروتکنولوژی مانند تحریک مغز با همکاری نوروساینتیست ها، مدیتیشن و یک برنامه درمانی منحصربفرد برای هر نفر و گزینه های قرار ملاقات مجازی.
9 راهکار مقاومت در برابر سیگار
1. درمان جایگزین نیکوتین را امتحان کنید
از متخصص ترک سیگار خود در مورد درمان جایگزین نیکوتین بپرسید. گزینه ها عبارتند از:
- نیکوتین تجویزی در اسپری بینی یا استنشاقی
- چسبهای نیکوتین، آدامس و قرصهایی که میتوانید بدون نسخه بخرید
- داروهای تجویزی غیر نیکوتینی برای ترک سیگار مانند بوپروپیون (Wellbutrin SR، Wellbutrin XL، و غیره) و وارنیکلین
درمانهای جایگزین نیکوتین کوتاهاثر – مانند آدامس نیکوتین، قرصهای پاستیل، اسپریهای بینی یا استنشاقها – میتوانند به شما در غلبه بر هوس شدید کمک کنند. این درمانهای کوتاهاثر معمولاً همراه با چسبهای نیکوتینی با اثر طولانی یا یکی از داروهای غیر نیکوتینی برای ترک سیگار بیخطر هستند.
سیگارهای الکترونیکی (سیگارهای الکترونیکی) اخیراً به عنوان جایگزینی برای سیگارهای سنتی مورد توجه قرار گرفته اند. اما ثابت نشده است که سیگارهای الکترونیکی ایمن تر یا موثرتر از داروهای جایگزین نیکوتین هستند.
2. از عوامل محرک اجتناب کنید
میل به سیگار در جاهایی که اغلب در آن مکان سیگار میکشیدید، قویتر است، مانند مهمانیها یا بارها، یا در مواقعی که استرس دارید یا قهوه می نوشید. عامل تحریک خود را بیابید و برنامه ای برای اجتناب از آنها یا عبور از آنها بدون استفاده از سیگار داشته باشید.
خود را برای شرایط خاص آماده کنید. به عنوان مثال، اگر معمولاً در حین صحبت با تلفن سیگار می کشید، یک خودکار و کاغذ در نزدیکی خود داشته باشید تا به جای سیگار کشیدن، متنی را روی کاغذ بنویسید.
3. به تاخیر بیندازید و تسلیم نشوید!
اگر احساس میکنید میخواهید تسلیم هوس سیگار خود شوید، به خود بگویید که ابتدا باید 10 دقیقه دیگر صبر کنم. سپس در این مدت 10 دقیقه کاری انجام دهید که حواستان پرت شود. سعی کنید به یک منطقه عمومی عاری از دود بروید. این ترفندهای ساده ممکن است برای از بین بردن ولع مصرف سیگار کافی باشد.
4. چیزی بخورید یا بجوید
به دهان خود کاری بدهید تا در برابر هوس سیگار مقاومت کنید. آدامس بدون قند یا آب نبات سفت بجوید. یا هویج خام، آجیل یا تخمه آفتابگردان – چیزی ترد و خوشمزه میل کنید.
5. “فقط یک نخ” نداشته باشید
ممکن است وسوسه شوید که فقط یک نخ سیگار بکشید تا هوس سیگار را برطرف کنید. اما خودتان را فریب ندهید که فکر کنید می توانید متوقف شوید. در اغلب موارد، کشیدن یک نخ سیگار منجر به یکی دیگر می شود. و ممکن است دوباره از سیگار استفاده کنید.
6. فعالیت بدنی داشته باشید
فعالیت بدنی می تواند به منحرف کردن حواس شما از هوس سیگار کمک کند. حتی فعالیت های کوتاه مدت – مانند چند بار دویدن از پله ها بالا و پایین – می تواند ولع مصرف تنباکو را از بین ببرد. برای پیاده روی یا دویدن بیرون بروید.
اگر در خانه یا محل کار هستید، حرکت اسکات، دویدن در محل، یا بالا و پایین رفتن از پلهها را امتحان کنید. اگر فعالیت بدنی را دوست ندارید، دعا، خیاطی، کار با چوب یا نوشتن در یک مجله را امتحان کنید. یا کارهایی را برای حواس پرتی انجام دهید، مانند تمیز کردن یا بایگانی کردن اوراق.
7. تکنیک های تمدد اعصاب را امتحان کنید
سیگار کشیدن ممکن است راه شما برای مقابله با استرس باشد. مبارزه با ولع مصرف سیگار خود می تواند استرس زا باشد. با امتحان راههایی برای آرامش، مانند تنفس عمیق، آرامسازی عضلات، یوگا، مدیتیشن، ماساژ یا گوش دادن به موسیقی آرامبخش، استرس را از خود دور کنید.
8. برای کمک تماس بگیرید
برای کمک به تلاش خود برای مقاومت در برابر ولع مصرف دخانیات، با یکی از اعضای خانواده، دوستان یا مشاور خود ارتباط برقرار کنید. تلفنی چت کنید، پیاده روی کنید، یا برای صحبت و حمایت با متخصص ملاقات کنید.
9. مزایای آن را به خود یادآوری کنید
یادداشت کنید یا با صدای بلند بگویید که چرا می خواهید سیگار را ترک کنید و در برابر هوس سیگار مقاومت کنید. این دلایل ممکن است شامل موارد زیر باشد:
- احساس بهتر
- سالم تر شدن
- عزیزان خود را از دود سیگار دور نگه دارید
- پس انداز
به خاطر داشته باشید که تلاش برای غلبه بر میل به مصرف سیگار همیشه بهتر از هیچ کاری نیست. و هر بار که در برابر هوس سیگار مقاومت می کنید، یک قدم به ترک نزدیک می شوید. به یاد داشته باشید که در راه ترک سیگار می توانید از متخصصین مرتبط کمک بگیرید. با ما در تماس باشید.
کلام آخر
مشاوران و متخصصین ترک سیگار در انستیتو سلامت مغز به شما کمک می کنند تا برای همیشه سیگار را ترک کنید. با کمک و حمایت آنها، همراه با داروهای مناسب ترک سیگار، بهترین شانس را برای ترک سیگار به خود خواهید داد.
تیم تخصصی مرکز سلامت مغز طی یک سری جلسات برنامه ریزی شده با شما کار خواهند کرد. در این بحث ها در مورد تعیین تاریخ ترک و نحوه حذف سیگار از برنامه روزانه خود صحبت خواهید کرد. همچنین علاوه بر راهکار های دارویی از راهکار هایی غیر دارویی برای تنظیم سیستم عصبی و کمک به ترک شما استفاده خواهند کرد.
مشاوران ترک سیگار ما آموزش های تخصصی دیده اند و در کمک به افراد برای ترک سیگار تجربه دارند. مشاور ترک سیگار، از مهارت های خود برای حمایت و ایجاد انگیزه در کنار دانش خود در مورد داروهای ترک سیگار استفاده می کند تا شانس موفقیت شما در ترک سیگار را افزایش دهد.
درباره نویسنده
دکتر علی محمد کمالی فارغ التحصیل دکترای تخصصی علوم اعصاب از دانشگاه علوم پزشکی شیراز، بیش از 15 سال است که در زمینه پژوهش، تدریس و فعالیت های اجرایی در حوزه علوم اعصاب فعالیت و تجربه دارد. وی همچنین در ارتقا عملکرد های شناختی با استفاده از نوروتکنولوژی و مطالعات خواب تخصص ویژه ای دارد. او یکی از بنیانگذاران انستیتو سلامت مغز دانا است، (گروهی که سلامت مغز را اولویت جامعه می داند).
دکتر کمالی بیش از 50 مقاله پژوهشی (h-index 13) در مجلات معتبر علمی به چاپ رسانده و در حال حاضر مدیر عامل انستیتو سلامت مغز دانا است. بعلاوه به عنوان پژوهشگر ارشد واحد مغز، شناخت و رفتار دپارتمان علوم اعصاب دانشگاه علوم پزشکی شیراز مشغول فعالیت می باشد. می توانید پژوهش او را در Google Scholar دنبال کنید.
دکتر کمالی علاوه بر تخصص در زمینه علوم اعصاب، سال ها است که به عنوان مدیر اجرایی مجله علوم پزشکی پیشرفته و فناوری های کاربردی (JAMSAT) مشغول به فعالیت است. همچنین به عنوان دبیر اجرایی انجمن علوم اعصاب ایران شاخه فارس فعالیت می کند.