محققان USC گزارش داده اند که افراد مبتلا به COVID-19 حسن نیت بیشتری نسبت به انسان و ماشین های خودمختار شبیه انسان نشان می دهند.
کشف جدید در اینجا این است که وقتی افراد از چیزی ناراحت می شوند،
به سراغ ماشین ها(وسایل هوشمند الکتریکی) می روند مانند رفتاری که با افراد دیگر دارند.
به دلیل همه گیری و از بین بردن فاصله بین انسان و ماشین ، انسان ها ایمان بیشتری به فناوری پیدا کرده اند.
دانشمندان متذکر شدند که ، به طور کلی ، مردم عمدتاً از هنجارهای اجتماعی تعامل انسان چشم پوشی می کنند و با ماشین ها متفاوت رفتار می کنند. این رفتار حتی با شبیه شدن ماشین ها به انسان بیشتر است.
یک پژوهش
در مطالعه تعاملات انسان و ماشین ، محققان متذکر شدند که افراد تحت تأثیر COVID-19 نیز نوع دوستی بیشتری نسبت به سایر افراد و همچنین ماشین آلات نشان می دهند.
آنها این را با استفاده از “بازی دیکتاتور” ساده نشان دادند ، که در مطالعات دیگر به عنوان یک روش ثابت برای اندازه گیری نوع دوستی مورد استفاده قرار گرفته است.
دانشمندان افرادی را که تحت تأثیر COVID-19 قرار گرفتند ، بر اساس اندازه گیری استرس انتخاب کردند.
علاوه بر درگیر کردن افراد دیگر در این تمرین ، افراد با رایانه نیز درگیر شدند.
به طور غیر منتظره ، افراد مبتلا به COVID-19 همان نوع دوستی را نسبت به رایانه ها و شرکای انسانی نشان دادند.
از آنجا که شرکت کنندگان به طور فزاینده ای از نگرانی های ویروس کرونا رهایی می یافتند ، نسبت به ماشین ها دلسوزتر می
شدند.
یافته های ما نشان می دهد که با تعامل بیشتر مردم در طی سال گذشته از طریق ماشین آلات ، برداشت در مورد ارزش فناوری افزایش یافته که منجر به پاسخ های مطلوب تری به ماشین ها می شود.
همچنین ، دستیابی به موفقیت های علمی که واکسن های ویروس کرونا را در مدت زمان سریعی تولید می کند ، ممکن است ایمان به فناوری را تجدید کند.
واکسن های COVID-19 در کمتر از یک سال توسط دانشگاه های برجسته و شرکت های داروسازی در سراسر جهان تولید شد.
گراتچ توضیح داد ، چنین موفقیت هایی می تواند بر چگونگی پاسخ مردم به فناوری به طور کلی تأثیر بگذارد.
در طی بیماری همه گیر COVID-19 ، مردم برای خرید محصولات به صورت آنلاین ، کار از راه دور از خانه ، کلاسها یا کسب تجهیزات بیشتر به دستگاهها وابسته شدند.
نتایج نشان می دهد که می توان حسن نیت را نسبت به ماشین آلات به روش های دیگری بدست آورد.
شاید از جمله آنها ماشین هایی هستند که احساسات یا نشانه های فرهنگی را بیان می کنند
اما این مطالعه نگرانی هایی را نیز ایجاد می کند. به عنوان مثال ، برنامه نویسان شیطنت آمیز می توانند برای جلب اعتماد مردم ماشین هایی طراحی کنند تا ظاهری انسانی تر داشته باشند و سپس به کمک آنها کلاهبرداری کنند.
سید مهدی ساداتی هستم. عاشق مغز! داروساز و دانشجوی دکترای تخصصی علوم اعصاب. عضو تیم مرکز سلامت مغز دانا! از علاقه هام شناسوندن کارایی های هیجان انگیز مغز به زبان ساده به آدمهاست! جست و جو می کنم در افسردگی، داروهای موثر بر مغز و سایر بیماری های حوزه ی روان و البته نوروپلاستیسیتی!