درباره Senses Cultural
آکادمی Senses Cultural، اطلاعات و راهنمایی های فرهنگی مناسبی را برای والدین و مراقبان پناهنده در کالیفرنیای شمالی که از خاورمیانه سفر کرده اند، و همچنین پشتیبانی از متخصصان فراهم می کند. این موسسه در خارج از کشور در حال تلاش برای کمک به کودکان دارای نیازهای ویژه رشدی، می باشد. مانند اوتیسم، سندرم X شکننده، سندرم 22q، اختلال بیش فعالی و کمبود توجه، و سایر دلایل تأخیر در رشد و یا یادگیری هستند.
Senses Cultural با ایجاد درک بیشتر از طریق به اشتراک گذاشتن ایده ها و هنرهای مختلف در سراسر جهان، به ایجاد یک محیط صلح آمیزتر و سالم تر اختصاص یافته است. “ما یک شبکه ملی و بین المللی از هنرمندان، محققان و مدافعان فرهنگی را پرورش می دهیم. علاوه بر این، رویدادهایی را تشکیل می دهیم که کار این افراد با تخصص های گوناگون را در معرض مخاطبانی فراتر از مرزهای جغرافیایی و اجتماعی خود قرار می دهد. بعلاوه، فرصت های فرهنگی برای همکاری، حمایت، میزبانی و ترویج پروژه هایی که اهداف مشترک ما را برآورده می کنند، ارائه می دهیم. ما با هم پروژه هایی را که اهداف مشترک ما را تحقق می بخشند و همچنین، پروژه هایی را که باعث ایجاد درک متقابل فرهنگی می شوند، تشویق می کنیم.”
در این پاکست، می توانید به سومین اپیزود SensesPod که توسط دکتر محمد نامی، عضو کمیته Senses Cultural و دبیر بخش علوم اعصاب در دانشگاه شیراز، ارائه شده، گوش دهید.
برای دسترسی به این پادکست با استفاده از vpn به لینک زیر مراجعه فرمایید.
دکتر محمد نامی از مطالعات و تجربیات خود در ارتباط با اوتیسم سخن می گوید.
برای اطلاعات بیشتر به موسسه سلامت مغز دانا و Senses Cultural Academy of Health مراجعه کنید.
درباره نویسنده
دکتر علی محمد کمالی فارغ التحصیل دکترای تخصصی علوم اعصاب از دانشگاه علوم پزشکی شیراز، بیش از 15 سال است که در زمینه پژوهش، تدریس و فعالیت های اجرایی در حوزه علوم اعصاب فعالیت و تجربه دارد. وی همچنین در ارتقا عملکرد های شناختی با استفاده از نوروتکنولوژی و مطالعات خواب تخصص ویژه ای دارد. او یکی از بنیانگذاران انستیتو سلامت مغز دانا است، (گروهی که سلامت مغز را اولویت جامعه می داند).
دکتر کمالی بیش از 50 مقاله پژوهشی (h-index 13) در مجلات معتبر علمی به چاپ رسانده و در حال حاضر مدیر عامل انستیتو سلامت مغز دانا است. بعلاوه به عنوان پژوهشگر ارشد واحد مغز، شناخت و رفتار دپارتمان علوم اعصاب دانشگاه علوم پزشکی شیراز مشغول فعالیت می باشد. می توانید پژوهش او را در Google Scholar دنبال کنید.
دکتر کمالی علاوه بر تخصص در زمینه علوم اعصاب، سال ها است که به عنوان مدیر اجرایی مجله علوم پزشکی پیشرفته و فناوری های کاربردی (JAMSAT) مشغول به فعالیت است. همچنین به عنوان دبیر اجرایی انجمن علوم اعصاب ایران شاخه فارس فعالیت می کند.