07136476172 - 09172030360 [email protected]

مفهوم امید مدتهاست که توجه همگان را برانگیخته است. در قرن شانزدهم، مارتین لوتر قدرت خود را جشن گرفت و ادعا کرد: “همه چیز در این دنیا با “امید”انجام شدنی است”. گالاگر گزارش می دهد که درمان روان شناختی، می تواند منجر به افزایش آشکار امید شود و تغییرات در میزان امیدواری با تغییر علائم اضطراب همراه است.

 

گالاگر بیش از فلسفه، شواهد تجربی دارد. مطالعه وی نقش امید را در پیش بینی بهبودی در یک کارآزمایی بالینی از 223 بزرگسال در رفتار درمانی شناختی (CBT) برای یکی از چهار اختلال اضطراب رایج بررسی کرده است: اختلال اضطراب اجتماعی، اختلال هراس، اختلال اضطراب عمومی و اختلال وسواس-اجباری.

گالاگر گزارش می دهد: “در بررسی بهبودی در طول CBT، بین پروتوکول های متنوع بالینی، امید یک عنصر مشترک و قوی برای بهبودی بود.” 

از نظر روان درمانی، امید نشانگر ظرفیت بیماران برای شناسایی راهبردها یا مسیرهای دستیابی به اهداف و انگیزه جهت پیگیری مؤثر آن مسیرها است. به طور قابل توجهی، نتایج این مطالعه نشان می دهد که امید، به تدریج در طول دوره CBT افزایش می یابد، و افزایش امید در افرادی که در درمان فعال به سر می برند، بیشتر از کسانی است که در لیست انتظار بودند.

بزرگی تغییرات امید در پروتکل های مختلف CBT و در چهار اختلال اضطراب مورد بررسی، تأثیر گسترده القاء امید را به عنوان یک عامل مهم در بهبودی حین دوره های درمانی نشان می دهد.

نتایج ما می تواند به درک بهتر چگونگی بهبودی افراد منجر شود و این چیزی است که متخصصین بتوانند آن را کنترل کنند. اگر یک درمانگر در حال همکاری با فردی است که پیشرفت ندارد، ممکن است امید مکانیسم مهمی باشد. “

گالاگر اذعان داشت: امیدواری ارتباط نزدیکی با سایر ساختارهای مثبت روانشناسی مانند خودکارآمدی و خوش بینی دارد که نشان داده شده است این به نوبه خود، ارتباط مستقیمی با ارتقاء تحمل و بهبودی اختلالات عاطفی دارد.

گالاگور اولین نویسنده مقاله است. این تحقیق بخشی از یک پروژه بزرگتر است که به بررسی اثربخشی CBT در بروز اختلالات اضطرابی می پردازد.

برای اطلاعات بیشتر به موسسه سلامت مغز دانا مراجعه کنید. 

منبع:

Examining Hope as a Transdiagnostic Mechanism of Change Across Anxiety Disorders and CBT Treatment ProtocolsBehavior Therapy

 

 

به این مقاله امتیاز دهید