برخلاف تصور عمومی ، قرار گرفتن در معرض تلویزیون به خودی خود خطر ابتلا به نقص توجه در کودکان نوپا را افزایش نمی دهد.
یک بررسی جامع که در مجله Psychological Science منتشر شده است ، کار قبلی را که ادعا می کرد ارتباط مستقیمی بین نمایشگر و مشکلات توجه در کودکان نشان می دهد ، دوباره بررسی می کند. اگرچه مطالعات دیگر این یافته ها را منعکس نمی کند ، تحقیقات قبلی همچنان به طور گسترده توسط رسانه ها گزارش می شود.
“یافته های حاصل از مطالعه اصلی ، با بررسی بیشتر ، تأیید نشده است. ما دریافتیم که هنوز هیچ مدرکی وجود ندارد که نشان دهد تلویزیون به خودی خود باعث ADHD یا هر نوع مشکل توجهی در کودکان خردسال می شود.
دیکسون گفت: “آنچه ما را در مورد تحقیق هیجان زده می کند این است که ما می توانیم از سرزنش والدین خودداری کنیم و یا
احساس گناه در مورد اجازه دادن به فرزندانشان برای تماشای تلویزیون در زمانی که آنها خیلی کوچک هستند.”
تحقیقات تازه گزارش شده شامل بررسی داده های مشابه مطالعه 2004 و استفاده از تجزیه و تحلیل چندرسانه ای – روشی است که شامل پرسیدن یک سوال و تحقیق صدها روش مختلف برای تعیین اینکه هر بار پاسخ ها مشابه است.
از این روش برای ایجاد 848 تجزیه و تحلیل استفاده شد تا بفهمد آیا مشاهده اولیه تلویزیون باعث مشکلات بعدی در توجه می شود. اکثر قریب به اتفاق نتایج هیچ ارتباطی بین این دو نشان ندادند. به اعتقاد نویسندگان ، موارد معدودی که این کار را انجام دادند ، برخی از نتایج عجیب غریب را در مجموعه داده ها منعکس می کنند که به احتمال زیاد نمایانگر دنیای واقعی نیستند.
سید مهدی ساداتی هستم. عاشق مغز! داروساز و دانشجوی دکترای تخصصی علوم اعصاب. عضو تیم مرکز سلامت مغز دانا! از علاقه هام شناسوندن کارایی های هیجان انگیز مغز به زبان ساده به آدمهاست! جست و جو می کنم در افسردگی، داروهای موثر بر مغز و سایر بیماری های حوزه ی روان و البته نوروپلاستیسیتی!