07136476172 - 09172030360 [email protected]

همدلی یک مهارت است که در ایجاد یک ارتباط عمیق و صمیمی با دیگران نقش اساسی دارد. در ادامه چندین راه برای تقویت مهارت همدلی آورده ایم:

  1. داستان های تخیلی بخوانید!

خواندن داستان های تخیلی، تئوری ذهن، همدلی،نگرش و شخصیت را تحت تاثیر قرار می دهد. این کار همچنین به عنوان یک سرگرمی و عادت خوب محسوب می شود و می تواند شما را جای یک شخص دیگر قرار دهد. حتی اگر جزییات داستان را به خاطر نسپارید، این کار برای شما تاثیر گذار است زیرا فرصت آن را پیدا می کنید تا روایت داستان را در یک فضای صمیمی از شخص دیگری بشنوید.

داستان تخیلی

 

  1. یاد بگیرید به حالت های چهره توجه کنید.

یک بخش بزرگ از همدلی، شناخت حالت های چهره، شناخت کلمات احساسی و تشخیص موقعیت های احساسی است.

اگر یاد بگیرید اجزای احساسی یک گفت و گو را تشخیص دهید، به شما در یک پاسخ همدلانه کمک می کند

معنای ایموجی ها را بشناسید. به بازیگران توجه کنید. به تغییرات چهره، حالت چشم ها، و تغییرات هنگام صحبت کردن توجه کنید. به تمام جزییاتی که ما را انسان می کنند دقت کنید!

حالت های چهره

 

 

  1. به کلاس های بازیگری بروید!

بازیگری شامل انتخاب و قرارگیری جای شخصیت هایی است که در واقع شما ممکن است به آن ها تعلق نداشته باشید.

بازیگران در مورد جزییات حالت های چهره، زبان بدن، صدا و … یاد می گیرند.این شناخت به توانایی همدلی با دیگران و فهم تجربه ی آن ها کمک می کند.

یادگیری بازیگری به ما کمک می کند تا ویژگی های شناختی-اجتماعی را بهتر بشناسیم: کلمه ها، حالت ها وژست ها، توجه به محرک ها و…

کلاس بازیگری

 

  1. به برداشت خود شک کنید!

ما جهان را به روش خاص خودمان می شناسیم. برای بهبود مهارت های همدلانه، با پرسیدن سوال ” از چه نگاه دیگری می توانم برداشت کنم؟” سعی کنید نگرش خود را تغییر دهید.این کار را با ادراک کوچک ترین جزییات به شیوه ای نو و متفاوت شروع کنید. هدف این است که به یک زاویه نگاه نو برسید.برای مثال یک موضوع که از نظر احساسی برای شما سنگین است ممکن است برای دیگری، خنثی باشد.یا چیزی که برای شما عادی است ممکن است برای دیگری دشوار باشد.

 

  1. هدف ها و انگیزه ها را بشناسید.

در بیساری از موقعیت ها هدف افراد، آنچه که می گویند نیست بلکه هدف آن ها شنیده شدن است. بنابراین به دیگران، با این دید گوش دهید که آن ها نیاز به شنیده شدن دارند. صرفا از دید درستی و علمی بودن صحبت هایشان گوش نکنید. به حرکت های فیزیکی طرف مقابل توجه کنید زیرا معمولا انگیزه ها را نشان می دهد.

 

  1. از دو قطبی کردن بپرهیزید

بمباران کردن طرف مقابل، با دیدگاه متضاد او، معمولا باعث می شود شخص احساس طرد شدن و تهدید شدن کند. مغز تصور می کند یک تهدید شخصی دریافت  کرده است و  شروع به دفاع می کند. بنا براین اگر این کار را انجام ندهیم شانس بیسشتری برای همدلی و صمیمیت داریم.

 

  1. رزونانس همدلی

استفاده ار واژه ها برای توصیف تجربه تان، کمک می کند یک فهم از تجربه ی دیگران نیز پیدا کنید.این کار به معنی همراه شدن با دیگری است. همراه شدن با دیگران در تجارب مشابه آسان است.  اما برای همدلی با افراد بیشتر، می توانید تعدادی تجربه ی فرضی را در ذهن خود تجسم کنید و بر طبق آن ها با افراد با آن تجارب همراه شوید.از کلمات برای توصیف تجربه  ی خود و همچنین  فهم تجربه ی دیگران استافاده کنید.این همراهی با  دیگران ممکن است نمود بدنمند هم داشته باشد- تغییر ضربان قلب، تنش عضلانی، عرق کردن و … .

این تغییرات، تجربه ی احساسی را واقعی تر می کند.

منبع:

cognitiontoday

به این مقاله امتیاز دهید