07136476172 - 09172030360 [email protected]

یک مطالعه جدید نشان می دهد که مصرف منظم قارچ ممکن است خطر ابتلا به افسردگی را در فرد کاهش دهد.

 

منبع: ایالت پن

 

قارچ ها به دلیل مزایای زیادی که برای سلامتی دارند ، خبرساز شده اند. آنها نه تنها خطر ابتلا به سرطان و مرگ زودرس را کاهش می دهند ، بلکه تحقیقات جدید به رهبری کالج پزشکی پن ایالت نیز نشان می دهد که این غذاهای فوق العاده ممکن است برای سلامت روان افراد مفید باشد.

 

محققان ایالت پن از داده های رژیم غذایی و سلامت روانی جمع آوری شده از بیش از 24000 بزرگسال آمریکایی در فاصله سالهای 2005 تا 2016 استفاده کردند. آنها دریافتند افرادی که قارچ می خورند شانس کمتری برای ابتلا به افسردگی دارند.

 

به گفته محققان ، قارچ حاوی ergothioneine ، یک آنتی اکسیدان است که ممکن است در برابر آسیب سلولی و بافتی بدن محافظت کند. مطالعات نشان داده است که آنتی اکسیدان ها از چندین بیماری روانی مانند اسکیزوفرنی ، اختلال دوقطبی و افسردگی جلوگیری می کنند.

جیبریل با ، محقق ارشد ، که اخیراً از برنامه دکتری اپیدمیولوژی در کالج پزشکی فارغ التحصیل شده است ، می گوید: “قارچ ها

بالاترین منبع غذایی آمینو اسید ارگوتیونین هستند-ضد التهابی که توسط انسان قابل سنتز نیست.” “داشتن مقادیر بالای این

ماده ممکن است خطر استرس اکسیداتیو را کاهش دهد ، که می تواند علائم افسردگی را نیز کاهش دهد.”

 

قارچ دکمه سفید ، که متداول ترین نوع قارچ در ایالات متحده است ، حاوی پتاسیم است که اعتقاد بر این است که اضطراب را کاهش می دهد. علاوه بر این ، برخی از گونه های دیگر قارچ های خوراکی ، به ویژه Hericium erinaceus ، که به شیر نیز معروف است ، ممکن است بیان عوامل عصبی مانند سنتز فاکتور رشد عصبی را تحریک کند ، که می تواند بر پیشگیری از اختلالات عصبی از جمله افسردگی تأثیر بگذارد.

 

به گفته محققان ، زنان سفیدپوست که تحصیل کرده بودند و غیر اسپانیایی بودند بیشتر قارچ می خوردند. میانگین سنی شرکت کنندگان در نظرسنجی 45 سال بود و اکثریت (66)) سفیدپوستان غیر اسپانیایی زبان بودند.

محققان ارتباط قابل توجهی بین مصرف قارچ و شانس کمتر افسردگی پس از محاسبه جمعیت شناختی اجتماعی ، عوامل خطر اصلی ، بیماریهای خود گزارش شده ، داروها و سایر عوامل رژیم غذایی مشاهده کردند. با این حال ، آنها گفتند که با مصرف قارچ نسبتاً زیاد هیچ مزیت اضافی مشخصی وجود ندارد.

 

این مطالعه به لیست فزاینده مزایای احتمالی خوردن قارچ برای سلامتی اضافه می کند.

 

این تیم تجزیه و تحلیل ثانویه انجام داد تا ببیند آیا می توان با جایگزینی یک وعده گوشت قرمز یا فرآوری شده با یک وعده قارچ در روز ، خطر افسردگی را کاهش داد. با این حال ، یافته ها نشان می دهد که این جایگزینی با احتمال کمتری برای افسردگی همراه نیست.

 

قبل از این تحقیقات ، مطالعات کمی برای بررسی ارتباط بین مصرف قارچ و افسردگی انجام شده است و اکثر آنها آزمایشات بالینی با کمتر از 100 شرکت کننده بوده است. محققان گفتند این مطالعه اهمیت بالینی بالقوه و سلامت عمومی مصرف قارچ را به عنوان ابزاری برای کاهش افسردگی و پیشگیری از سایر بیماری ها برجسته می کند.

 

محققان به محدودیت هایی اشاره کردند که می توان در مطالعات آینده برطرف کرد. داده ها جزئیاتی در مورد انواع قارچ ارائه نکردند. در نتیجه ، محققان نتوانستند تأثیر انواع خاصی از قارچ ها بر افسردگی را تعیین کنند.

از کدهای غذایی صادر شده توسط وزارت کشاورزی ایالات متحده برای تعیین میزان مصرف قارچ استفاده شد. بنابراین ، برخی از نوشته ها ممکن است اشتباه طبقه بندی شده یا نادرست ثبت شده باشند.

جان ریچی و شیانگ گائو از موسسه سرطان ایالت پن. لیلا الشعر و ورنون چینچیلی از دانشکده پزشکی ایالت پن. و رابرت بیلمن از دانشکده علوم کشاورزی ایالت پن نیز در این تحقیق مشارکت داشته اند. محققان هیچ گونه تضاد منافع یا حمایت مالی خاصی را اعلام نمی کنند

 

کمی درباره قارچ دکمه سفید

 

توضیحات/مزه

 

قارچ های دکمه سفید از نظر اندازه کوچک تا متوسط با درپوش هایی به طور متوسط 2-7 سانتی متر قطر دارند و به ساقه های کوتاه متصل می شوند. کلاه سفید صاف گرد ، محکم و اسفنجی است. وقتی کبود می شود ، گوشت سفید صورتی روشن می شود و سپس به قهوه ای تبدیل می شود. در زیر کلاهک های باز نشده ، بسیاری از آبشش های کوچک قهوه ای روشن وجود دارد که با حجاب سفید پنهان شده اند و این آبشش ها هاگ های قهوه ای تیره ایجاد می کنند. ساقه سفید کوتاه نیز خوراکی ، متراکم ، ضخیم و صاف است. قارچ های دکمه سفید وقتی خام هستند با بافت ترد ملایم هستند و وقتی پخته می شوند طعم خاکی با بافت لطیف و جویدنی پیدا می کنند.

 

فصل ها/در دسترس بودن

 

قارچ دکمه سفید در تمام طول سال در دسترس است.

 

حقایق جاری

 

سرآشپزها و آشپزهای خانگی قارچ دکمه سفید را به دلیل طعم ملایم و تنوع در انواع غذاهای آشپزی مورد پسند قرار می دهند.

ارزش غذایی

 

قارچ دکمه سفید حاوی مقداری آنتی اکسیدان ، پتاسیم ، سلنیوم ، اسیدهای آمینه ، ویتامین D ، ریبوفلاوین ، فسفر ، روی ، فولات و منگنز است.

 

کاربرد

 

قارچ دکمه سفید برای کاربردهای خام و پخته شده مانند پخت ، سرخ کردن ، سرخ کردن ، کباب کردن یا خورشت مناسب است. آنها همچنین می توانند به عنوان جایگزین در دستور العمل هایی که نیاز به قارچ کرمینی دارند استفاده شوند.

قارچ دکمه سفید را می توان به صورت خام خرد کرد و به سالاد سبز و دانه ای مخلوط کرد یا به صورت خلالی خرد کرد و سرو کرد. هنگامی که پخته می شوند ، می توان آنها را روی سیخ کباب کرد ، با خرچنگ ، ​​پنیر یا سایر گوشت ها به عنوان یک پیش غذا اندازه پر کرد.

 

نگاهی به پیشرفت درمان های دارویی در اختلال افسردگی

 

بازی های ویدیویی و درمان اضطراب و افسردگی!

 

به این مقاله امتیاز دهید