07136476172 - 09172030360 [email protected]
یک مقاله اخیر نشان می دهد که چگونه دانشمندان یک سالن بدنسازی را در یک واحد روانپزشکی دایر کردند تا ببینند آیا ورزش میتواند علائم بیماری های رانشناختی را در این محیط  بهبود بخشد.
مرد در دوچرخه ورزش
 
یک مطالعه جدید می پرسد آیا ورزش، حداقل تا حدی، می تواند جایگزین دارو برای بیماران روانپزشکی شود.

در سال های اخیر تحقیقات متعددی در مورد رابطه بین ورزش وسلامت روان انجام شده است .

مطالعات نشان داده اند که فعالیت بدنی می تواند علائم اضطراب و افسردگی را در بعضی موارد کاهش دهد.

با این حال، اخیرا مطالعه این اثر را یک گام جلوتر می برد.

مطالعه انجام شده توسط دانشمندان از دانشگاه ورمونت در برلینگتون، نشان داد که چگونه یک رژیم ورزشی می تواند در بیماران بستری در یک مرکز روانپزشکی مفید باشد.

آنها یافته های خود را در مجله پیشرفت های جهانی در بهداشت و پزشکی منتشر کردند .

یک رویکرد جدید در بیماران بستری

افراد بستری جمعیت پیچیده ای هستند، که شامل افراد با طیف وسیعی از علائم و شرایط خاص است.

 

هنگامی که یک فرد وارد یک مرکز روان درمانی می شود، پزشکان معمولا دارو تجویز می کنند. بیمار همچنین مشاوره می گیرد. پزشکان مراقب رژیم های دارویی و درمان هستند تا زمانی که بیمار به اندازه کافی بهبود یابد.

این امکانات معمولا اثر زیادی ندارند و بیماران اغلب آنها را با تنبلی نادیده می گیرند. استرس می تواند شرایط سلامت روان بدتر کند، بنابراین لازم است که راه های برای به حداقل رساندن این موارد پیشبینی شود.

نویسنده ارشد، پروفسور دیوید توماسی، استاد، روان درمانگر و درمانگر گروه روانپزشکی، می خواهد راهی برای بهبود این امکانات پیدا کند.

او یک آزمایش را انجام داد که فعالیت فیزیکی و تغذیه سالم در آن نقش داشت.

 

ساخت یک ورزشگاه

پروفسور توماسی و همکارانش شری گیتس و امیلی راینز، برای آزمایش، تجهیزات بدنسازی را در مرکز درمانی خود قرار دادند.

در مجموع، آنها 100 نفر را برای انجام مطالعه بررسی کردند. اختلالات این افراد، شامل اختلالات عاطفی دو قطبی، اختلال شخصیت مرزی ، افسردگی ، اختلال اضطراب عمومی، اسکیزوفرنی و افسردگی بود .

هر شرکت کننده جلسات 60 دقیقه ای تمرینات ورزشی انجام میداد. به گفته نویسندگان، “هر جلسه تمرینی 60 دقیقه ای شامل ترکیبی از حرکات استقامتی و قدرتی بود.”

 

محققان همچنین جلسات آموزشی 60 دقیقه ای در مورد تغذیه برگزار کردند که توضیح می داد چگونه می توان گروه های غذایی را شناسایی کرد و درباره انتخاب غذاهای سالم و تهیه غذا صحبت میکردند.

محققان قبل و بعد از جلسات پرسشنامه ها را برای شرکت کنندگان در نظر گرفتند. نظرسنجی  درباره سطوح اعتماد به نفس، خلق و خو بود.

ارتقای سلامت

به طور کلی، یافته ها امیدبخش بود. پس از اتمام فعالیت های جسمانی، 95 درصد از شرکت کنندگان در بهبود خلق و خوی و عزت نفس، نسبت به نمرات پرسشنامه قبل از جلسات، بهبود نشان دادند .

همچنین، 91.8 درصد از شرکت کنندگان گفتند که آنها خوشحال بودند که چگونه بدن آنها پس از جلسات احساس بهتری دارد. آنها همچنین کاهش افسردگی، اضطراب و خشم را گزارش کردند.

نگرش کلی پزشکی این است که ابتدا مشکل اصلی را درمان کنید و تمرین را هرگز به عنوان یک گزینه درمانی متصور نشوید. اکنون ما می دانیم که این تمرینات ورزشی بسیار موثر است و می تواند به عنوان مداخلات فارماکولوژیکی شناخته شود.”

 پروفسور دیوید توماسی

مهمتر از همه، 97.6 درصد از شرکت کنندگان گفتند که پس از هر جلسه، آنها بیشتر مایل به ادامه تمرین هستند.

اخبار پزشکی امروز اخیرا با پروفسور توماسی صحبت کرد. ما پرسیدیم آیا او از یافته ها شگفت زده شده است. وی گفت: “ما قطعا از این درصد ها شگفت زده شدیم، به خصوص با توجه به اینکه اختلالات افراد متفاوت بود.”

به عبارت دیگر، بهبود بین افراد با انواع مختلفی اختلالات، از اسکیزوفرنی تا اختلال افسردگی دیده شد.

 
 
 

تجویز ورزش

ما همچنین از پروفسور توماسی خواسته ایم که آیا پزشکان ممکن است در آینده از این نوع روش در درمان بیماران استفاده کنند. او گفت: ” امید واقعی من است که این مورد اتفاق بیفتد.”

پروفسور توماسی توضیح داد که چرا خطرات و هزینه های مرتبط با ورزش حداقل است، این امر می تواند مداخله ایده آل باشد.

 اگر پزشکان بتوانند بدون استفاده از دارو به افراد با شرایط روانپزشکی مختلف کمک کنند، گام مهمی در درمان اختلالات عصب روانشناختی خواهد بود.

به این مقاله امتیاز دهید