مصرف امگا3 در نوجوانی و کاهش ریسک روان پریشی در بزرگسالی!
نوجوانانی که سطح بالاتری از اسیدهای چرب امگا 3 در خون خود دارند ، در ابتدای بزرگسالی خطر ابتلا به روان پریشی را کاهش می دهند. در سن 24 سالگی ، افراد مبتلا به روان پریشی سطح DHA (نوعی امگا 3) کمتری نسبت به افراد بدون اختلال داشتند. تحقیقات جدید نشان داده است که … ادامه خواندن مصرف امگا3 در نوجوانی و کاهش ریسک روان پریشی در بزرگسالی!
برای جاسازی نوشته، این نشانی را در سایت وردپرسی خود قرار دهید.
برای جاسازی این نوشته، این کد را در سایت خود قرار دهید.