کفتگوی دکتر محمد نامی، (دکترای تخصصی علوم اعصاب شناختی-فلوشیپ اختلالات خواب) و دکتر علی قابلی جویباری (متخصص نورولوژی-فلوشیپ سردرد) در رابطه با میگرن، به مناسبت روز جهانی مغز 31 تیر 98
مناسبت های بسیاری در ارتباط با بیماری های عصبی وجود دارند که توسط سازمان های حرفه ای در همکاری با سازمان بهداشت جهانی، سازمان های ملی و وزارتخانه های بهداشت محلی برگزار می شوند.
بنیاد جهانی نورولوژی (WFN) در تاریخ 22 ژوئیه 1957 تأسیس شد و روز جهانی مغز را در سال 2014 راه اندازی کرد. روز جهانی مغز تمرکز خود را به موضوعات مختلف در هر سال اختصاص می دهد. هدف اصلی این روز افزایش آگاهی عمومی و ارتقای حمایت از سلامت مغز است.
در این سال، یعنی سال 2019، روز جهانی مغز به بالا بردن آگاهی برای شایع ترین بیماری مغزی در جهان یعنی میگرن اختصاص داده شده است. به همین مناسبت دکتر محمد نامی، دکترای تخصصی علوم اعصاب و مدیر انجمن علوم اعصاب ایران، شاخه فارس توضیحاتی را در این زمینه ارائه می دهد.

دکتر علی محمد کمالی فارغ التحصیل دکترای تخصصی علوم اعصاب از دانشگاه علوم پزشکی شیراز است و از سال 2014 در زمینه پژوهش های علوم اعصاب فعالیت دارد. وی در ارتقا عملکرد های عصب شناختی با استفاده از نوروتکنولوژی و مطالعات خواب تخصص دارد. او یکی از بنیانگذاران انستیتو سلامت مغز دانا است، (گروهی که سلامت مغز را اولویت جامعه می داند).
دکتر کمالی بیش از 40 مقاله پژوهشی در مجلات معتبر علمی به چاپ رسانده و در حال حاضر مدیر عامل انستیتو سلامت مغز دانا است. همچنین به عنوان پژوهشگر ارشد واحد مغز، شناخت و رفتار دپارتمان علوم اعصاب دانشگاه علوم پزشکی شیراز مشغول فعالیت می باشد. می توانید پژوهش های او را در Google Scholar دنبال کنید.